Hagyjad Te az uzsoras bankokat. Bankbol a penzt ki, es egy taskaba vele. Aztan fogsz a honod ala egy samlit, kiballagsz a Moszkva-terre, szerzel egy sorosladat, lefeded egy napilappal, leulsz a samlidra, a nyakadba meg akasztasz egy tablat ;" Kölcsön kamatra !" feirattal, az uzsora szot ne emlitsd . A nagyok is igy kezdtek valaha. :-)
szovjetek közben 5 MD USD költséggel gyarmatosítják Islandot. ez egyfelől újabb olimiai éremesélyt teremt a londoni nyári olimpián kézilabdában, másfelől mutatja a kgb tanulási képességét, hogy nemcsak erőből, hanem költséghatékonyan is lehet foglalni. Ahogy Kína csinálja a fekete kontinensen.
MAGYARORSZÁG 9:00 Ipari termelés, augusztus (előzetes). Piaci várakozás: -2,1% év/év (előző
havi: -1,8%).
17:00 Államháztartási egyenleg, szeptember. PM előrejelzés: -80,5 milliárd Ft.
NAGY-BRITANNIA 10:30 Ipari termelés, augusztus. Piaci várakozás: -0,2% hó/hó, -2,0% év/év.
NÉMETORSZÁG 12:00 Gyáripari rendelések változása, augusztus. Piaci várakozás: +0,5%
hó/hó, -4,7% év/év.
USA 19:15 Bernanke Fed-elnök beszéde a gazdaságról és a piacokról.
20:00 A Fed közzéteszi a szeptember 16-i kamatmeghatározó ülés
jegyzőkönyvét.
olaj long kitettségem tegnap dupláztam. dollárból visszamentem eur-ba és megtettem tétjeimet spéder mellett a magyar jelzálog hitelezőnél, bízva abban, hogy uzsora feltételekkel (értsd. konzervatívan) hiteleztek.
az orosz spekáknak a szüleik megengedték, hogy a dolgozatírásra (mikor éppen nem késültek) ne kelljen bemenniük az iskolába. aztán az évvégi témazárót mégis meg kellett írniuk és jól beszopták. mehetnek évet ismételni. jó lecke lesz ez számu(n)kra. üdvözöljük ezúton is apukájukat.
Törölt felhasználó2008. 10. 06. 17:31
most majd kiderül, hogy a buborékot nemcsak fújni, hanem szívni is lehet
TIPPSAROK