Ha esetleg tévednék is atyám (nem valószínű), kb. 1 hónap interregnum még akkor is rengeteg idő volna az összes létező "közpadlás" portisztára söpréséhez... :)
nos a konkurencia jelenlegi állapotát látván kissé megrendülten , de őszinte sajnálattal tájékoztatom , hogy nem sikerült meghökkentenie....viszont ha téved akkor sem fog eljönni a "népnek" a Kánaán hisz az új messiások is fajtabeliek ....a zömnek sugárzik a dollár jel a tekintetükből ......:) https://www.youtube.com/watch?v=utcpYkl4L6s
Azt is hozzá kell tennem, hogy 2010-ben sem elsősorban OV miatt szavaztam oda, hanem sokkal inkább Navracsics Tibor frakcióvezetőként mutatott fergeteges, 2006-2010 közötti parlamenti teljesítménye miatt. Sajnálatos, hogy ez a valóban európai formátumú politikus később háttérbe vonulni (kivonulni?) kényszerült a magyar belpolitikából... nyilván nem véletlenségből.
Ja... amúgy 2010-ben voltam utoljára szavazni - nem titok, a fideszre -, de már sem 2014-ben, sem 2018-ban nem mentem el újra... és most sem fogok. Így amiket itt írok, azt szó szerint a legpártatlanabbul írom... egész egyszerűen azon benyomások értékelése alapján, melyeket a magyar közéletet és azok közszereplőit figyelgetve évek óta kialakítok a magam számára.
Ez van... :)
Törölt felhasználó2022. 01. 06. 15:11
Előzmény:
törölt hozzászólás
szerintem ők se' túl nagy Jakab+DK-fanok, így azt a pár mandátumot is célszerű a majdani kormánytöbbséghez számolni (persze csak szigorú, parlamentárisan szabályzott frakciófegyelem mellett)...:)
Az meg amit most írok, még a maga verziójánál is x-aktásabb, atyám... 😱:)... de a dolgok jelenlegi állása szerint a fidesz 2026-os (igen, 2026-os) újabb győzelme után engem egyáltalán nem lepne meg, ha egy szép keddi napon - valamikor 2027-ben - arra ébrednénk, hogy a miniszterelnököt Szijjártó Péternek, a köztársasági elnököt pedig Orbán Viktornak hívnák... 🤪... oszt' 8 év múlva meg cserélnének... ✍️🥳😎🏰
mivel pártunk elérte, hogy a világhírű Türk Tanácsban megfigyelők lehetünk ellensúlyozva a rothadó nyugatot és továbbá ősi kipcsákok vagyunk , így saccperkb 120 képviselő lesz fideszes …. plusz 13 főt okosba diszkréten megvesznek a konkurenciánál
"... emiatt (is) gondolom úgy, hogy a negyedszerre-kétharmad (plusz x) már a Fidesznek is némileg snassz volna. Bőven megfelel majd nekik egy szolid "földcsuszamlásszerű vereség"...:)...ami kb. hozza nekik az 55% többséget a Parlamentben... utána 2026-ban jó lesz már az 51-52% is... oszt' máris megérkeztünk dr. Mikola (a.k.a.: 'a nemzet orvosa') elhíresült "onnan 20 évre berendezkedhetünk" beszólásához... ;) "
Már el is felejtettem, hogy tavaly márciusban ilyen jókat írtam a várható választási "szcenárió"-ról... :)
Tippjáték: Szerinted hány parlamenti mandátuma lesz a Fidesz/KDNP-nek a 2022-es választások után?