Topiknyitó: cromo 2008. 03. 07. 15:55

tb járulék,de miből?  

Tőzsdézésből élek.

Ha a dolgok így alakulnak tovább, idén nem lesz jövedelmem.

Ha nincs jövedelmem, miért fizetek tb járulékot? (4350 ft/hó)

Tehát fizetem a járulékot, holott korántsem biztos,hogy lesz jövedelmem.

Hogy van ez?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 03. 07. 18:52
Előzmény: #13  BudFox
Az orvostudomány rövid története, beteg :
- Fáj a torkom!

i.e. 2000: Tessék, edd meg ezt a gyökeret!
i.sz. 1000: Az a gyökér pogány dolog, mondj el egy imát!
i.sz. 1850: Az az ima babonaság, idd meg ezt az elixírt!
i.sz. 1940: Az az elixír kígyóolaj, nem tesz jót, nyeld le ezt a pirulát!
i.sz. 1985: Az a pirula hatástalan, vedd be ezt az antibiotikumot!
i.sz. 2001: Az az antibiotikum nem természetes! Tessék, itt egy gyökér...
BudFox
BudFox 2008. 03. 07. 17:08
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Szemét mocsok ez az SZTK.

Mi havonta 230.000 -et adunk fel TB járulékként. de minek. forgalom nulla. vendégek egy szál se....
És amikor öcsém a múlt héten bejelentkezik az EKG - vizsgálatra, pontos időpontot kért mert nem érünk rá egész nap... ott derült ki hogy mindenkit behívnak elé, ő meg várhatott volna estig..
visszakérte a vizitdíjat, oszt' eljött haza.

Olyan körülmények vannak az SZTK -ba mint Észak koreában, a kommunizums idején, háborúban, mocsok mindenhol...

Az semmi, nekem vesekövem van, és kérdezem hogy van -e olyan gyógyszer, ami ezt feloldja én esetemben, Erre aztmondja az orvos hogy nincs ilyen gyógyszer.. Pedig van, most olvastam róla, és már forgalomban van..
Szerintem azért nem említette privát rendelésen a doktor, mert akkor ha nem járok hozzá annyit kontroll -ra kevesebb pénz üti a markát. Míg így vesekővel el lehet lenni örökké, gondolja az orvos.. szemetek.

A végén még nekem kell meggyógyítani önmagamat. VIccország
cromo 2008. 03. 07. 16:59
Előzmény: #10  csuloktata
Hosszú évekig magas járulékot fizettem, mert magas fizetésem volt.
Jelenleg egyedüli családfenntartó vagyok.
Sajnos előállhat olyan helyzet, amikor a 4350 ft is számít.
Törölt felhasználó 2008. 03. 07. 16:51
Előzmény: #10  csuloktata
Jó jó de ha nem volt igazolt munka viszonya akkor nem kap támogatást. max regisztrálják ,
csuloktata 2008. 03. 07. 16:49
Előzmény: #5  cromo
Cromo
Jelentkezzél be munkanélkülinek, a 3 millió munkavállaló járulékából tellik az ilyen élelmes emberekre is. Tudod bátraké a jövő, aki élhetetlen az meg fizessen.
bpmcwap
bpmcwap 2008. 03. 07. 16:41
Előzmény: #1  cromo
haggyá má a 4000el vaze... telefonra többet költesz állitom... nekem azzal van bajom hogy ha te 4000el megúszod akkor másnak miért nem elég 4000et fizetnie??? miért kell a másfélmillás fizu után annyival többet fizetni??? Legyen akkor mindenkinek 4000 huf a TB azt csoki! Ugy sem kapsz érte semmit akár mennyit fizetsz.... ha a 4000is sok akkor nem tudod megvenni az SZTKs dokit sem ha meg jóval többet vnnak a fizudból akkor nem az sztkra mész.... eljutottunk oda, hogy nyugodtan adják el a csába az összes huje korházat.... mert ha magán akkor be lehet perelni és nagyobb esélyel lehet lehuzni per utján ha doktor paccopo nem végezte el a munkáját mert kevesli a fizetését.... Igy meg.... carnak egy pofon.... a 4000 huf meg fedezi azoknak a ellátását akik munkanélküliek vagy hajléktalanok a társadalmi felelőségvállalás nevében, én meg nyitok egy biztositás, ugy ahogy a casco, fizetek havonta x összeget amit lehet hogy nem használok fel életemben de akkor a gyerek örökli ha meghalok, ha meg van valami akkor meg abból lehessen fizetni azt csoki.... Ezzel jobban járnának a korházak is, a dolgozok is, a dokik is, meg fehéritenénk is a gazdaságot.... szvsz...
Törölt felhasználó 2008. 03. 07. 16:35
Előzmény: #4  -bubu-
HTB is?

Kösz!!!
-bubu-
-bubu- 2008. 03. 07. 16:33
Előzmény: #6  csuloktata
kötelezőt is fizeted a kocsid után pedig nem biztos, hogy lesz jövedelmed .

hát sehova nem vezet ez.

csuloktata 2008. 03. 07. 16:22
Előzmény: #5  cromo
Miért fizetsz, ha eccer ingyenes az eü?
cromo 2008. 03. 07. 16:20
Előzmény: #4  -bubu-
Az csak december végén derül ki, hogy van-e jövedelmem.Addig fizetnem kell, vissza pedig nem térítik, ha nem volt jövedelmem.

Cromo
-bubu-
-bubu- 2008. 03. 07. 16:06
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
tévedsz!!

ha valóban nincs jövedelmed a lakhely szerinti jegyzőtől kérhetsz mentességet és akkor az állam fizeti helyetted. vagyis a többiek.
Törölt felhasználó 2008. 03. 07. 16:02
Addig örülj, amíg csak fizetsz, de nem veszed igénybe...

De hamarosan majd úgyis többet kell fizetned, akkor mennyire felháborodott leszel majd...

Egyébként a gyurcsányi átalakítások után(reformdiktatúra alapján) már annak is kell fiztenie, akinek nincs jövedelme...
-bubu-
-bubu- 2008. 03. 07. 15:56
fizeted (én is) mert a betegség majd nem kérdi volt -e jövedelmed!!:)

Topik gazda

cromo
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek