Én is úgy látom, hogy nem a méret számít. Egy kutya az összes.
Pár éve az Argosszal (illetve az utód K and H-val) szenvedtem, azok sem akarták jóváírni a B10-emet, de ott résen voltam, utolsó nap bementem, aztán érzékeny búcsút mondtunk egymásnak. Utána mentem a Unionhoz, azok meg jó árat kínáltak első nekifutásra, aztán meg utána 30%-ot akartak emelni. De itt is résen voltam :-).
Akkor jöttem át a TIR-hez. Ráadásul 2007-re nem is ez lett volna a legolcsóbb, voltak ennél olcsóbbak is, csak azt mondtam, hogy párszáz Ft-tal nem tökölődök.
Ez a Netriskes dolog egyébként nem rossz, már két éve ezekkel köttetem, az enyémet is, meg az asszonyét is.
Igazából az bosszantana legjobban, ha az évek munkájával összeszedett B10-emet elveszíteném.
Így valszeg megyek be személyesen valamikor, ha nem megy a dolog, akkor meg valószínűleg megváltozik a gép üzembentartója, felmondom a biztosítást, aztán utána visszaváltozik a jelenlegire az üzembentartó, és kötök egy újat valami másik bandánál.
De esetleg, ha van ennél jobb ötletetek, az akkor jöhet...
Pár éve az Argosszal (illetve az utód K and H-val) szenvedtem, azok sem akarták jóváírni a B10-emet, de ott résen voltam, utolsó nap bementem, aztán érzékeny búcsút mondtunk egymásnak. Utána mentem a Unionhoz, azok meg jó árat kínáltak első nekifutásra, aztán meg utána 30%-ot akartak emelni. De itt is résen voltam :-).
Akkor jöttem át a TIR-hez. Ráadásul 2007-re nem is ez lett volna a legolcsóbb, voltak ennél olcsóbbak is, csak azt mondtam, hogy párszáz Ft-tal nem tökölődök.
Ez a Netriskes dolog egyébként nem rossz, már két éve ezekkel köttetem, az enyémet is, meg az asszonyét is.
Igazából az bosszantana legjobban, ha az évek munkájával összeszedett B10-emet elveszíteném.
Így valszeg megyek be személyesen valamikor, ha nem megy a dolog, akkor meg valószínűleg megváltozik a gép üzembentartója, felmondom a biztosítást, aztán utána visszaváltozik a jelenlegire az üzembentartó, és kötök egy újat valami másik bandánál.
De esetleg, ha van ennél jobb ötletetek, az akkor jöhet...
Takony TIR
Mígnem tavaly eladtam a verdát, vettem egy újat, és a megkötöttem a kötelezőt is az újra. Áthoztam rá a B10-emet.
Legalábbis azt hittem. Mert ugye ezt is a TIR-nél kötöttem (a Netrisken keresztül) és gondoltam ez lesz a legegyszerűbb, meg talán árban is ez volt a legjobb.
Aztán kaptam is róla szerződést, meg minden.
Mígnem novemberben valamikor kapok egy levelet, amiben a verda már A0-ban van. Telefon, hogy akkor most mi van, először a Netriskhez, aztán a TIR-hez, mert a Netrisk azt mondta, ők nem tudnak mit kezdeni a dologgal.
Szóval azt mondja a bige a TIR-nél a trelefonba, hogy nem küttem el az igazolást. Mondom ez igaz, én tényleg nem, ezzel megbíztam a Netrisket, de egyébként is magácskáéknál volt a régi gép biztosítva, azt akartam erre érvényesíteni, nézze meg.
Megnézte, csakugyan télleg ott van egy B10. Aszondja átvezeti. Mondom rendben, de akkor erről küggyön nekem iziben egy fax-ot is. Sopánkodás, hogy az nem megy ezért, meg azért, meg anyám kínjáért, de nyugodjak meg, a fele lesz az összeg. Meg majd kűddenek róla papírt is.
Természetesen nem jött a papír, és bár nem vagyok ideges típus, de hiszékeny meg még annyira sem, ezért nov. 30-án (az utolsó nap, amikor felbonthattam volna a szerződést simán) még felhívtam őket., hogy árulják már el, milyen bónusz besorolásban vagyok.
B10 volt a válasz. Megnyugodtam (többé-kevésbé) egészen ma estéig, mikor a kezembe került a csekk természetesen A0-ás besorolással és díjjal.
A jó krva anyjukat, ezeknek a tetveknek.
Szerintetek mi ilyenkor a legjobb megoldás? Át tudom még vezettetni a régi besorolásomat? Azt tudom, hogy az "elfelejtem" fizetni, és közben átugrok egy másikhoz, már nem nagyon megy.