nagyon sokan csak a shortot látják pedig most szerintem egy elég széles rang alakult ki mely több mint 20% és valjuk be ez akár éves teljesitménynek is elmenne,nemhogy pár napos volatilitás hatásának
tökeáttételes ügyleteknél szerintem kötelező hogy egy erős trend esetén is figyeljük a fordulós jeleket.mert egy esetleges korrekció ugyan úgy lefelezi vagy elemészti a tőkét mintha trend ellen mennék
Sziasztok !
Buxot én így látom most.
Buxa Szigetvilág...:)) link
Törölt felhasználó2008. 11. 21. 04:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
azért az irányt kijelölték,az elmúlt napokban többször is a fordulós szintjüket támadták és nem sikerült a váltás
eredmény önmagáért beszél,erősitik tovább a trendet
Szerény nyomott véleményem szerint ez önmagában is kevés. A trenforduló sokkal feljebb van (brummogó mondá hol), de ebben az esetben egy ilyen kis minibullhoz (is) az eur/usd dbp/usd is kell. Csak az usd/jpy szólóban elemezve nem biztonságos. Pláne holmi fordulókra.Már elnézést, hogy belekotyogtam, csak kévázom és a zene mellett kicsit olvasgattam. Ezt meg gondoltam ideírom.
maci ez nagyon is lehetséges amit mondasz ha csak a ta-t nézed
a szint amit irtam azért fontos mert itt nagyobb tételü eladások és vételek várhatók
tapasztalat és a megfigyelés az bizonyitja hogy ezen szintek átvitele időlegesen vagy véglegesen képes forditani a trenden
minden azon múlik hogy e szint föltt tud e maradni pár napig még megerősődik és ezzel akkor egy jó idöre ki van jelölve az irány
végerdmény lehet hogy az lesz amit mondasz hogy az emlitett nyakvonalnál elakad,ezt nem tudom
messzebbről (évek) megnézi lássa hogy kb 101-103 nál van egy fontos nyakvonalszint amiből letört rendesen
tehát addig esőtrendre érdemesebb spekizni
addig és vagy ott
Törölt felhasználó2008. 11. 18. 17:42
97,40 en van egy trendforditós szintje,az utolsó 3 gyertya arról tanúskodik az irány még nem dölt el
ta elemzés
itt azt mutatom be hogy látom én
nagyon sokan csak a shortot látják pedig most szerintem egy elég széles rang alakult ki mely több mint 20% és valjuk be ez akár éves teljesitménynek is elmenne,nemhogy pár napos volatilitás hatásának
tökeáttételes ügyleteknél szerintem kötelező hogy egy erős trend esetén is figyeljük a fordulós jeleket.mert egy esetleges korrekció ugyan úgy lefelezi vagy elemészti a tőkét mintha trend ellen mennék
link
link
link