A Sargentini-jelentés elfogadása nem más, mint bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarország ellen - mondta szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külügyminiszter. A politikus hozzátette:
meg azzal a különbséggel, hogy nem volt stadion és így ellophatták az egész pénzt és így feltűnő sem volt....lássuk be, hogy a jelen politika a világban a nemzetközi bűnözés része, kb. ez megy a világban 40 éve
én nem ismerek olyan embert, aki nem használná ki pénzszerzésre a politikai pályafutást....szerintem én többet lopnék, mondom úgy, hogy nem vagyok lopós típus.....többet, mert ha már azt gondolnák rólam, csakazértis.....szerintem itt a hozzászólók pont ezt a lopási lehetőséget irigylik....
Miért véded a tolvajokat? Azért, hogy többen haljanak meg a lerohasztott egészségügyben, míg mészáros viktor gazdagodik az egészségügyből kiszedett pénzekből?
EU-s pénzeket lop a családja abból gazdagodik, az eu-s elvárásokra, direktívákra szarik, médiát lerohanta az állami fékeket egyensúlyokat ledarálta, kontroll nélkül hazudnak, lopnak, ... stb. pénzért - amit zsebre vágnak,- bűnözőket engednek be eu területére, ...Folytassam?Ott a jelentés, csak a fideszvakhitű agymosottak ragaszkodnak a fidesz hazugságok súlykolására amivel magukról állítanak ki bizonyítványt." . . . Állandóan a gazdagodás...... Az MSZP-SZDSZ kormány alatt ugyanúgy "gazdagodtak" valakik..... csak azzal a különbséggel, hogy ők a pénzt KIVITTÉK az országból! Az nem fájt a ballib oldalhoz húzó embereknek.... . Mit mondott Antal? Tetszettek volna forradalmat csinálni..... . Napjainkban ez úgy hangzik: Meg kell nyerni a választást és akkor mások fognak "gazdagodni".....
Nem mártírt csináltak OgV-ből, hanem visszagyűrték a szart belé, - nem úgy mint itthon a kretén, beszari ellenzék,- leleplezték, hogy hazudik, EU-s pénzeket lop a családja abból gazdagodik, az eu-s elvárásokra, direktívákra szarik, médiát lerohanta az állami fékeket egyensúlyokat ledarálta, kontroll nélkül hazudnak, lopnak, ... stb. pénzért - amit zsebre vágnak,- bűnözőket engednek be eu területére, ... Folytassam? Ott a jelentés, csak a fideszvakhitű agymosottak ragaszkodnak a fidesz hazugságok súlykolására amivel magukról állítanak ki bizonyítványt.
Putyin és a neofasiszta bajor CSU. És a többi olyan kreatura akik érdekeltek abban hogy az EU újra különálló nemzetállamokká hulljon szét. De miért gondolja ez a megalomániás OVis hogy ő állhat a csürhe éllére ? Őt csak faltörőkosnak használják !
Állj már le a hülye konteókkal, a magyar választás előtt is toltad hogy hogy akarnak bukni a neristák, aztán semmi se jött be belőle. Most ugyanazzal a magabiztossággal álltál bele egy hasonló bornírt baromságba.
Végül is mire ideértünk RENGETEG KULTÚRÁT FELSZEDTÜNK..(vettünk át) Ahogy én ismerem a magyarokat nem kis kerülővel jutottunk be a Kárpátokon!! Ragadt erre annyi kultúra,csak győzzed kihámozni...::))) na meg melyeket helyezed/veszed előtérbe!!! -mondhatom alapul...::)))
Ural>>> Finugri>>>> Hungárián (oda már nem megyek) Mi az az Ural, azután már Szibéria.. (""Ural választotta ketté az oroszokat"") Ural ráadásul hegység.. egyik oldalán Európa másik old. Ázsia.. Jó ez maga nekünk...::)))
miért csinálnak a 2019-es - masszív jobbratolódást, radikalizálódást előrevetítő - EP választás előtt "mártírt" a magyar miniszterelnökből? valóban rossz ez neki? nem lehet, hogy a "háttérhatalmak" egészen meglepő szerepet szánnak neki az uniós porondon?
Szijjártó: csalással ítélték el Magyarországot
Ugrás a cikkhez