Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 08. 10. 09:38

Szalay-Berzeviczy - "Részvényesként is drukkolok"  

Ugrás a cikkhez
A tőzsde elnöke kiemelte, az OTP Bank mindig közel állt szívéhez, mivel az OTP-t nemzeti büszkeségnek tartja, mely megmutatja, hogy "nem Mátyás királlyal zárult le hódításaink kora." Szalay-Berzeviczy kiemelte, részvényesként is drukkol a banknak.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=57354
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 14:14
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
Visszasírjuk még a Gyurit... Aha, védte...
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 14:10
Előzmény: #58  Törölt felhasználó
Ahogy láttam a BÉT elnöke eddig inkább védte a tőzsdét, mint el akarta volna költöztetni, vagy más kezére akarta volna játszani...
.
Ajánlo m, hogy nézz utánna eddigi tevékenységének, aztán bábozd le...Bár biztos te vagy az okosobb, uh nem is akarok veled vitakozni...csak 1 tipp volt...;)
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 13:58
Előzmény: #57  Törölt felhasználó
Körülbelül a te portfoliód is annyira izgalmas számomra mint a bábé, kicsim. :-) Pá.
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 13:54
Ez a kijelentés azért nem igazán fedi a valóságot... mondhatni baromság...
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 13:53
Előzmény: #54  Törölt felhasználó
A laboncok bábja, elakarta a BÉT-et költöztetni Teplicébe, vagy hová... :-)
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 13:43
Előzmény: #52  spade
Igazad van! Kérdezzék meg!
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 13:42
Előzmény: #53  Törölt felhasználó
Most miért bántod Szalay-Berzeviczy urat? Szerintem nagyon szimpatikus ember, és ha jól tudom a HVB egyik igazgatója! Miért lenne Csányi úr bábja? Üdvözletem!
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 13:37
Előzmény: #52  spade
Ez egy báb, doki. Ki a fenét befolyásól, hogy van OTP-je? A Várszegi részvényei,Chikán portfoliója érdekel... Tudom, tudom az összeférhetetlenség. ..
spade 2005. 08. 15. 13:29
Előzmény: #50  portfolio
Kedves Portfolio,
.
Ha már itt vagytok, akkor megkérdezném, mivel Ti idéztétek a tözsde elnök részvényesi szurkolását az OTP-nek, hogy nem áll-e szándékotokban rákérdezni a tözsdeelnök részvény pozicióira, ezzel mintegy lehetőséget is adva Neki hogy tisztázza a félreértést ha van, illetve hogy nyilvánosságra hozza a pozicióját ahogy az kulturált államokban szokás...
Tbarna 2005. 08. 15. 13:24
Előzmény: #50  portfolio
Lehet, hogy el kellene azon gondolkozni, hogy csak előfizetéssel rendelkező látogatók hozzászólásai legyenek publikusak...
Nem hiszem ,hogy a látogatók száma drasztikusan leesne, viszont a minőség talán nem romlana. Esetleg lehetne, egy új csomag pl. "Fórum előfizetés", a lényeg, a fizetésen és íly módon a személyes adatok vállalásán van.
Ha meg valaki személyazonosságát legalább íly módon vállalja, azaz a szerkesztőségben megadja, késóbb mondjon ,amit és úgy, ahogy akarja.
Mert ehhez, azért mindenkinek joga van.
Portfolio
Portfolio 2005. 08. 15. 12:54
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
Kedves Fórum látogatók!
Örömmel tölt el minket, hogy aktívan használjátok a Fórumunkat, és írásaitok révén a gazdasági (köz)élet legaktívabb, kulturált, szakmai érveket (is) felvonultató fóruma a Portfolio.hu-hoz köthető.
Kérünk Titeket, hogy a témáink tárgyairól, alanyairól és egymásról alkotott véleményeitek nélkülözze a vulgáris kilengéseket!
A topic-ot átolvasva néhány helyen kénytelenek voltunk egyes hozzászólások szövegét moderálni - szigorúan csak az elfogadhatatlan kifejezések használata miatt -, mely jogunkkal ritkán éltünk eddig, és reméljük, hogy a legközelebbi hasonló apropóra nagyon sokat kell majd várni.
Üdv,
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 06:33
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
Látom hülyeségért senkinek nem kell a szomszédba mennie...>;)))
.
Szé p volt giccs!;)
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 00:07
Spade,elolvasva egy pár "írásodat" azt gondolom, hogy a legmagasabb röptű gondolatodat a leggyengébb talajmenti fagy is elintézné, ezért úgy döntöttem megbocsájtok neked! :)
Törölt felhasználó 2005. 08. 13. 17:20
Előzmény: #46  spade
Spade vazze... hogy te mekkora szemét vagy! ;))) Felnézek rád, komolyan!>;)
spade 2005. 08. 13. 17:00
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
Kedves giccs,
> Spade azt gondolom, hogy *** (moderálva)!
.
Köszönöm a megtisztelö lehetőséget, ha csaj lennél esetleg hajlanék is rá, de ha fiu vagy asszem keresned kell erre a feladatra másvalakit....
Egyéb ként Te mondtad egy teljesen triviális /elnézést! nyilvánvaló :)) / dologra hogy "nem érted", ebből én arra következtettem, hogy a saját érdekedben szükséges lehet a szellemi energiáidat az élet mindennapi feladataira fókuszálnod, mint például hogy a bal cipőt a bal lábadra sikerüljön felhúzni reggel, meg ilyesmi...kár ilyen magasröptü dolgokkal megzavarni a nyugalmadat...:))
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 10:49
Előzmény: #44  spade
dymo, spade ezt hiába magyarázod mi megkapjuk, hogy lehülyézünk embereket, meg nem toleráljuk a más véleményét...
rögtön jön a kifogás, hogy ja de pacsi kopasz volt meg ilyenek..csak várjatok egy kicsit...:-)))
spade 2005. 08. 12. 10:42
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
(fele)Barátaim :),
.
Itt nem az emberről van szó, hanem a posztról....és nem a jogról, hanem az etikusságról....
.
M ert teszem azt, a jog szerint nem elitélhatő valaki ha nincs arra bizonyiték hogy embert ölt. Azaz akkor megforditva az állitást, nyugodtan lehet a jog szerint embert ölni csak ne tudják bebizonyitani és gondolom ezt aligha tekintené bárki etikusnak még maga a tözsdeelnök sem...:)....és van is erre példa pl. O.J.Sámson...:)
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 10:34
Annak idején olvastam egy interjút Pacsi Zoltánnal, igaz õ nem elnök volt, hanem ügyvezetõ. Megkérdezte tõle a riporter, hogy "és mibe fektet a tõzsde vezetõje?". Erre az volt a válasz, hogy - nem tudom szószerint idézni - természetesen állampapírba, mert nem lenne etikus, ha részvényeket is vásárolna.
Ezt valahogy akkor megjegyeztem, és most eszembe jutott...
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 10:27
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
ne tegyünk ilyet szeressük és csodáljuk...
minden felelős pozícióba ilyen embert most rögtön és terjesszük ki a képviselői mentességet minden emberre, a felelősséget pedig testáljuk át a takarítónőkre, a kulcsár ügyben is a taxis gyuszi volt a főkolompos..:-)))))) )))
:-)))
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 10:19
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
Neked van igazad TTT. Egy *** (moderálva), aki tök alkalmatlan párszáz (v ezer) OTP részvény birtoklása miatt arra, hogy elvezetgesse a tőzsdét, és a HVB bank régióját... **** (moderálva)!

Topik gazda

alfredo
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek