A tőzsde elnöke kiemelte, az OTP Bank mindig közel állt szívéhez, mivel az OTP-t nemzeti büszkeségnek tartja, mely megmutatja, hogy "nem Mátyás királlyal zárult le hódításaink kora." Szalay-Berzeviczy kiemelte, részvényesként is drukkol a banknak.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=57354
Ahogy láttam a BÉT elnöke eddig inkább védte a tőzsdét, mint el akarta volna költöztetni, vagy más kezére akarta volna játszani... . Ajánlo m, hogy nézz utánna eddigi tevékenységének, aztán bábozd le...Bár biztos te vagy az okosobb, uh nem is akarok veled vitakozni...csak 1 tipp volt...;)
Most miért bántod Szalay-Berzeviczy urat? Szerintem nagyon szimpatikus ember, és ha jól tudom a HVB egyik igazgatója! Miért lenne Csányi úr bábja? Üdvözletem!
Kedves Portfolio, . Ha már itt vagytok, akkor megkérdezném, mivel Ti idéztétek a tözsde elnök részvényesi szurkolását az OTP-nek, hogy nem áll-e szándékotokban rákérdezni a tözsdeelnök részvény pozicióira, ezzel mintegy lehetőséget is adva Neki hogy tisztázza a félreértést ha van, illetve hogy nyilvánosságra hozza a pozicióját ahogy az kulturált államokban szokás...
Lehet, hogy el kellene azon gondolkozni, hogy csak előfizetéssel rendelkező látogatók hozzászólásai legyenek publikusak... Nem hiszem ,hogy a látogatók száma drasztikusan leesne, viszont a minőség talán nem romlana. Esetleg lehetne, egy új csomag pl. "Fórum előfizetés", a lényeg, a fizetésen és íly módon a személyes adatok vállalásán van. Ha meg valaki személyazonosságát legalább íly módon vállalja, azaz a szerkesztőségben megadja, késóbb mondjon ,amit és úgy, ahogy akarja. Mert ehhez, azért mindenkinek joga van.
Kedves Fórum látogatók! Örömmel tölt el minket, hogy aktívan használjátok a Fórumunkat, és írásaitok révén a gazdasági (köz)élet legaktívabb, kulturált, szakmai érveket (is) felvonultató fóruma a Portfolio.hu-hoz köthető. Kérünk Titeket, hogy a témáink tárgyairól, alanyairól és egymásról alkotott véleményeitek nélkülözze a vulgáris kilengéseket! A topic-ot átolvasva néhány helyen kénytelenek voltunk egyes hozzászólások szövegét moderálni - szigorúan csak az elfogadhatatlan kifejezések használata miatt -, mely jogunkkal ritkán éltünk eddig, és reméljük, hogy a legközelebbi hasonló apropóra nagyon sokat kell majd várni. Üdv,
Látom hülyeségért senkinek nem kell a szomszédba mennie...>;))) . Szé p volt giccs!;)
Törölt felhasználó2005. 08. 15. 00:07
Spade,elolvasva egy pár "írásodat" azt gondolom, hogy a legmagasabb röptű gondolatodat a leggyengébb talajmenti fagy is elintézné, ezért úgy döntöttem megbocsájtok neked! :)
Kedves giccs, > Spade azt gondolom, hogy *** (moderálva)! . Köszönöm a megtisztelö lehetőséget, ha csaj lennél esetleg hajlanék is rá, de ha fiu vagy asszem keresned kell erre a feladatra másvalakit.... Egyéb ként Te mondtad egy teljesen triviális /elnézést! nyilvánvaló :)) / dologra hogy "nem érted", ebből én arra következtettem, hogy a saját érdekedben szükséges lehet a szellemi energiáidat az élet mindennapi feladataira fókuszálnod, mint például hogy a bal cipőt a bal lábadra sikerüljön felhúzni reggel, meg ilyesmi...kár ilyen magasröptü dolgokkal megzavarni a nyugalmadat...:))
dymo, spade ezt hiába magyarázod mi megkapjuk, hogy lehülyézünk embereket, meg nem toleráljuk a más véleményét... rögtön jön a kifogás, hogy ja de pacsi kopasz volt meg ilyenek..csak várjatok egy kicsit...:-)))
(fele)Barátaim :), . Itt nem az emberről van szó, hanem a posztról....és nem a jogról, hanem az etikusságról.... . M ert teszem azt, a jog szerint nem elitélhatő valaki ha nincs arra bizonyiték hogy embert ölt. Azaz akkor megforditva az állitást, nyugodtan lehet a jog szerint embert ölni csak ne tudják bebizonyitani és gondolom ezt aligha tekintené bárki etikusnak még maga a tözsdeelnök sem...:)....és van is erre példa pl. O.J.Sámson...:)
Törölt felhasználó2005. 08. 12. 10:34
Annak idején olvastam egy interjút Pacsi Zoltánnal, igaz õ nem elnök volt, hanem ügyvezetõ. Megkérdezte tõle a riporter, hogy "és mibe fektet a tõzsde vezetõje?". Erre az volt a válasz, hogy - nem tudom szószerint idézni - természetesen állampapírba, mert nem lenne etikus, ha részvényeket is vásárolna. Ezt valahogy akkor megjegyeztem, és most eszembe jutott...
ne tegyünk ilyet szeressük és csodáljuk... minden felelős pozícióba ilyen embert most rögtön és terjesszük ki a képviselői mentességet minden emberre, a felelősséget pedig testáljuk át a takarítónőkre, a kulcsár ügyben is a taxis gyuszi volt a főkolompos..:-)))))) ))) :-)))
Neked van igazad TTT. Egy *** (moderálva), aki tök alkalmatlan párszáz (v ezer) OTP részvény birtoklása miatt arra, hogy elvezetgesse a tőzsdét, és a HVB bank régióját... **** (moderálva)!
Szalay-Berzeviczy - "Részvényesként is drukkolok"
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=57354