Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 08. 10. 09:38

Szalay-Berzeviczy - "Részvényesként is drukkolok"  

Ugrás a cikkhez
A tőzsde elnöke kiemelte, az OTP Bank mindig közel állt szívéhez, mivel az OTP-t nemzeti büszkeségnek tartja, mely megmutatja, hogy "nem Mátyás királlyal zárult le hódításaink kora." Szalay-Berzeviczy kiemelte, részvényesként is drukkol a banknak.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=57354
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 10:15
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
érdekes okfejtés és magyarázkodás...
ezé rt tart itt ez az ország ahol tart...
sok ügyet lehetne idesorolni, de mivel nem ez a topic témája és egyébként az lehetne ill. lenne a válasz, hogy ne vonható párhuzamba attillánkkal ezért nem teszem...
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 10:04
Előzmény: #37  spade
;)
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 10:04
Előzmény: #36  Törölt felhasználó
Azt írtad, hogy egyetértesz spaddel... bár nem így fejeznéd ki magad. Attól, hogy más szavakat használsz, a tény még tény marad. > Hülye aki védi Szalay-t, és nem érti mi a problémátok.
.
Most őszintén! Volt egyetlen, más, ennyire balfasz kijelentése valaha? Semmi kifogásolható nincs abban, amit tett. Vannak részvényei. És? Semmi törvénytelent nem tett. Ha problémád van ne Őt kezd ki, hanem a magyar jogrendszert, ami ezt a helyzetet lehetővé tette.
.
Az erkölcsről: az emebriség erkölcse törvények alapján alakult, formálódott az évezredek során. (lsd.: 10parancsolat...stb) Amíg valaki le nem fekteti a szabályokat addig nincsenek szabályok.
.
Az, hogy részvényes, még nem jelenti, hogy korrupt. És bár nem mondtad ki, ebben a topikban, erről a kijelentésről a korrupcióra asszociálni, olyan, mintha azt állítanád, hogy az.
spade 2005. 08. 12. 10:03
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
Kedves csokasy,
.
Igen erős volt, de azért ott volt egy erős (2 db) smájli is....:),inkább nem kommentálom milyen érveket irt giccs, de kb. olyanokat mint hogy pl. nyugodtan vehet akármilyen részvényt a tözsdeelnök mert a mars a jupiter és a vénusz együttáll.....ami még igaz is lehet....ezért volt a szmájli... :)
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 09:51
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
én nem hülyéztem le senkit, akkor érthetően és belemagyarázás lehetősége nélkül...
szerintem a feleséges példa világos volt, tömör érthető.
a következőket meg valahol már leírtam...de még egyszer:
Mo előkelő helyen szerepel a korrupciós ranglistán, ezért az ilyen pozícióban lévő embereknek kicsit oda kéne figyelnuiük mit mondanak ha már nem csinálják..ez a nemzetközi megítélés ami befolyásolja a korrupciós listát összeállítókat (valószínű nem romániában állítják össze :-) ), furthermore ha a fejlett világhoz szeretnénk mérni magunkat tőzsde, pénz és stb piac szempontjából nem kéne emerging market vagy rosszabb bizonyítványt kiállítani magunkról és azt még el is "sikálni", hogy á ez csak kis csibészség ...ezért viselni a következményeket??? ugyan már én egyébként f@sza gyerek vagyok...
jó szemlélet...
akkor ki si kit néz hülyének? mielőtt sértődgettek...
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 09:42
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
hm...= inkább nem mondok semmit
.
:S = félmosoly
.
Nem olyan bonyolult ez... bár, mi (giccs+én), a hülyék a másik oldalról...nyílván abnormálisan kommunikálunk...
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 09:38
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
"TTT... hm...:S"
ez nem tudom mit jelent, majd kéne nyitni egy dekódoló topicot is...
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 09:26
Mi lenne, ha nem ölnétek egymást...? Pláne nem egy ilyen baromság miatt! Fogjátok vissza magatokat. Ennek így semmi értelme! Nem értetek egyet... attól még nem hülye a másik fél, mert nem azt mondja amit hallani akartok!
.
TTT... hm...:S
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 09:11
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
te giccs ez nem arról szól ki tudja jobban alázni a másikat, de valahol spaddel értek egyet csak szalonképesebb formában.
egyébként a jó példa talán arra, hogy nem elég, hogy a feleség tiszetességes annak is illik látszódnia
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 08:40
Spade azt gondolom, hogy **** (moderálva)
Törölt felhasználó 2005. 08. 11. 21:54
Előzmény: #29  spade
Te Spade... azt hiszem ez egy kicsit erős volt...
.
Ha kamatokat számolok... már 2 bambival lógsz...;)
spade 2005. 08. 11. 21:40
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
giccs,
> A tőzsdeelnök nem a gyorsjelentéseket bújja egész nap
> de még a tőzsdei cégek auditálását sem ő végzi!
> Még mindig nem értem mi a probléma.
.
Szerinte m ne erölködj, mert ha eddig nem értetted meg, már úgyse fogod megérteni ebben az élet(ed)ben...
Talán majd a következőben...jóval több IQ-val...:))
Törölt felhasználó 2005. 08. 11. 20:16
A tőzsdeelnök nem a gyorsjelentéseket bújja egész nap de még a tőzsdei cégek auditálását sem ő végzi! Még mindig nem értem mi a probléma.
Ha mondjuk kiderülne, hogy vett 100k-t egy pozitív bejelentés előtt egy nappal vagy egy héttel az durva lenne de így azt sem tudjátok, hogy miről beszéltek csak vaktában vagdalkoztok!
Inkább ki kéne stoppolni a bukó pozikat, hátha attó lehiggadnátok:)
Törölt felhasználó 2005. 08. 11. 11:30
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
mindenhol van a cégvezetőknek a világon de az eladási moratóriumot általában nem véletlenül találják ki...
akinek részvényre van szüksége nem vállaljon olyan tisztséget amivel összeférhetetlen...s zerintem ez a legkevésbé támadható szempont
Törölt felhasználó 2005. 08. 10. 21:42
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
Itt a pont!:)
Törölt felhasználó 2005. 08. 10. 20:26
Előzmény: #19  spade
Azt gondolom, hogy a legbenfentesebbek a cégvezetők nekik is van részvényük akkor egy tőzsdeelnönek miért ne lehetne?
Törölt felhasználó 2005. 08. 10. 13:50
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
alfredo és spade gondolkodik ill használja a sütnivalóját csak itt?
Alan Greenspan miért cselekszik etikusan? és miért nem nyal senkinek...
ebben az országban a legnagyobb baj, hogy hol keletről hol nyugatról veszünk át minden szart csak épp a követendő példákat nem
Törölt felhasználó 2005. 08. 10. 13:35
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
Elobb vette a papirt, utana lett tozsdegore. Nem akarja az eladasaval a piacot befolyasolni. Okos fiu.
Törölt felhasználó 2005. 08. 10. 13:07
Fiúk... 1,5 éve ő az elnök. Volt ezalatt az idő alatt egyéb, szanaszét cincálható kijelentése? Ő is ember... és mondom... lehet minden részvényből van pár tiszteletpéldánya... >:)))
Tbarna 2005. 08. 10. 12:57
Előzmény: #20  Tbarna
Spade! Bocsánat, lemaradt az a !( soha nem voltam egy gépíró fenomén.)

Topik gazda

alfredo
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek