Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 08. 10. 09:38

Szalay-Berzeviczy - "Részvényesként is drukkolok"  

Ugrás a cikkhez
A tőzsde elnöke kiemelte, az OTP Bank mindig közel állt szívéhez, mivel az OTP-t nemzeti büszkeségnek tartja, mely megmutatja, hogy "nem Mátyás királlyal zárult le hódításaink kora." Szalay-Berzeviczy kiemelte, részvényesként is drukkol a banknak.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=57354
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 08. 18. 01:26
Előzmény: #91  Törölt felhasználó
A sulit illetően igazad lehet...tévedtem...
.
A többi viszont tényleg csak üres rágalom, amíg nem tudsz vmi konkrétat bizonyítani és addig talán bölcsebb lenne hallgatni...
.
A tőzsde pedig továbbra is sztem önálló és remélem ez még sokáig így is marad, elnöktől függetlenül...
Törölt felhasználó 2005. 08. 17. 21:18
Előzmény: #86  Törölt felhasználó
Barnabence,
beteges az ahogy vagdalkozol és rágalmazol, inkább gondold át, hogy mi bajod az élettel. Ez a habzószájú rágalmazó stílus (több személy és intézmény irányában) annyit árul el,hogy a kqrva nagy becsvágyad ellenére nem tusz semmit sem elérni és ezért másokat okolsz. Fogadd el, hogy nullát érsz, ez talán segít!
Törölt felhasználó 2005. 08. 17. 20:35
Csak egy(2) utolsó, apró észrevétel:
Tanulmán yok: a Mütf előtt a BME-re járt (ami ugye szintén nem elég jó suli...szted). A korrepetálandó barátaid, munkába állás előtt szorultak korepre, ami ugye itt szintén nem áll fenn, mivel érettségi után rögtön banknál helyezkedett el. Gondolom Cselovszki Róberttel, és Jaksity Györggyel is vannak problémáid (aki szintén 20 körül kezdett a tőzsdén tevékenykedni).
.
PR-kodás: ha jobban belemélyedtél volna "munkásságába", akkor tudnád miért "PR-kodik"... mert elnökként ez a dolga.- ez csak megerősíti az előbbi hozzászólásom alaptéziseit - savanyú a szőlő.
.
Nos Bence, rajtad a sor, viríts valamit a Világ felé! Írj neki!
Törölt felhasználó 2005. 08. 17. 19:54
Előzmény: #91  Törölt felhasználó
Szerintem minden alapot nélkülöző, sárga irigységen nyugvó üres fecsegés amit művelsz. De...
.
Hogy hitlet adj szavaidnak és bizonyítsd véleményed komoly, és kellőképpen alátámasztott voltát, kérlek nézz utána (báró) Szalay-BERZEVICZY úr elérhetőségeinek a neten. (segítek: a hvb oldalai körül keresgélj-és persze latba kell majd vetned alap angoltudásod is, hogy megtaláld). Ha mindez meg van, akkor légy olyan kedves, hogy kulturált, emberi hangon megfogalmazott véleményedet, közlöd a kompetens személlyel. Elküldött leveledet kérlek hozd nyilvánosságra (úgy mint Zelena... ha nem tudod hogyan, akkor: saját emilcím, a levél elküldésének időpontja, a levél címzettje, a levél tárgya, és a levél tartalma... magyarul a teljes, elküldött levelet másold be ide.)
- aztán várj.
Szvsz két alternatíva van:
1.)Nem válaszol. - ezt tartom a legjobb megoldásnak, és szerintem ezt választja. -ezen esetben tudomásul kell venned, hogy a világ kialakult rendjén, nem tudsz változtatni.
2.)Udva riasan megköszöni a véleményed. - ez szinte kizárt. - ezen esetben tudomásul kell venned, hogy a zászló mindenkinek áll, és ha neked jobb diplomád van, és jobbak a képességeid (mint ezt éreztetted is) akkor te csesztél el valamit a kis életedben.-bár ezt az első esetnél is fontolóra veheted a kudarcélmény után...
.
Természete sen ha válaszol, akkor kérlek a választ is tedd közhírré, mert nyílván jogunk van tudni mindezt, epés hozzászólásaid után.
.
Részemről itt a téma lezárva... bár ha már ott vagy, a portfóliójáról is érdeklődhetnél, de nem várok tőled sokat.
.
Üdv.:Csókás y (y-nal mint a nemesek... hisz tudod...>;)))
Törölt felhasználó 2005. 08. 17. 18:56
Előzmény: #90  Törölt felhasználó
Az édesapjára vonatkozó tényeket azért vázoltam, mivel gyanús, hogy a politikai elithez tartozó emberek fia-borja magas pozícióba kerülnek, aztán semmi extrát nem tesznek. (Tisztelet a kivételnek.)
Ami a gyakorlatot illeti, a letétkezelési osztályvezető egy operatív poszt, dokumentálás, adatközlés, kimutatás elkészítés stb.
Ez asszem édeskevés egy "normális" országban a tőzsdei poszthoz. Többek közt ezekért állítottam lentebb is, hogy bábként mozgatják.
Kommunista utánérzet, mintha pelikán elvtársnak mondanák, majd kérünk egy szívességet. de ott legalább gyorsan rájöttek Virág elvtársék, hogy sem úszómesternek, sem vidámpark vezetőnek nem alkalmas...
Állami finanszírozás pár éve van, mivel ha jól tudom, abban az időben teljesen alapítványi iskola volt!
Ezek ellenére kívánom, hogy mradjon meg az önálló magyar tőzsde, tegye vonzóvá az új kibocsátásokat a tőzsdeképes cégeknek.
Törölt felhasználó 2005. 08. 17. 17:55
Csak annyit fűznék a témához, hogy hihetetlen...Ugy látom a fikázzuk a magas pozicióban lévőt soha sem ér véget...:S
.
Lehet, hogy alacsonyabb szinvonalu iskolában is tanult,de ha a munkája során az esetleges hiányoságokat potolta és magas pozicióba került, akkor mi van? Sztem semmi...
.
Mütfön mindig is volt állami finanszírozás...
.
É s már régi tétel, hogy a fiú nem felel az apa "büneiért", mégha vannak is neki...Szóval miköze a témához?
Törölt felhasználó 2005. 08. 17. 16:58
Hogy hogyan jutottunk el, az OTP részvényestől, a "büdös komcsi leszármazottig"?
Törölt felhasználó 2005. 08. 17. 16:56
Mint már említettem korábban... nem mélyedtem el túlzottan az "életében",sem az életrajzában. Én ennyit tudtam, tudok. Szóval köszönöm "kedves" észrevételeidet. Ígérem fejben fogom tartani, ezt is.
.
Na Bence, ezek a bennfentes infók... szóval... ki is vagy te?
.
tanulóidő: Dolgozott. Egyébként mi van ha az apja besúgó volt? (amire egyébként nem találtak bizonyítékot, bár ez semmit sem jelent) Van egy-két 3/3-as leszármazott a mai politikai "elitben" is...sőt, még ők maguk is ott vannak, voltak a közelmúltban.
Törölt felhasználó 2005. 08. 17. 16:49
?
Törölt felhasználó 2005. 08. 17. 16:40
Előzmény: #82  Törölt felhasználó
Kedves Kisasszony!
Egy-két tényre hívnám fel még a figyelmed, remélem érthető leszek!
Szalay Attila -ez volt az igazi neve- családfa kutatóként is megkeresné a kenyérre valót.
Az új hobbi kényszerűségből adódott, hiszen édesapja, bizonyos Szalay Gábor Szdsz-es politikus nagyot puffant, miután kiderült besúgóként tégláskodott az átkosban. Na ekkor jött a katarzis és született meg a nemes főnix madár.
Másodsorban ránéztem az önéletrajzára.
Ehhez is fűznék egy-két észrevételt.
A MÜTF egy szuper iskola. Na oda az megy tanulni, akit sehova nem vettek fel és van 200 ezre félévenként és kell a diploma.
Jónéhány barátomat kellett korrepetálni mielőtt munkába álltak pénzügyi területen, akik szintén ezt végezték. Utána a nemzetközi szak kiegészítő képzés, két év alatt a közgázon. Erre a szakra össze kellett kalapolni 30 embert nálunk az egyetemen, mert mindenki tudta, hogy dominózni és trécselni fognak a szakon.
Na talán ebben a tanulóidőben kellett volna valami színvonalas tananyagot magába szívni és akkor nem PR-kodna, hanem dolgozna a munkahelyén és csípőből elutasította volna a parolázást ózdi, valóság show hősökkel.
Bocs, de ezek objektív észrevételek!
üdv: Barnabence
Törölt felhasználó 2005. 08. 16. 16:58
Azért vettem a bátorságot e logikai fonál felgönygyölítéséhez, mivel a "jószagú úr" nem sok vizet zavart a BÉT-en!
Ha sértő volt, akkor sorry, beg your pardon!
Törölt felhasználó 2005. 08. 16. 16:40
Előzmény: #83  Törölt felhasználó
Már késő! Bye! :'(
.
>:)))
Törölt felhasználó 2005. 08. 16. 16:38
Bence süsd meg, told ki az elefántot a porcelánboltból...:o )
Törölt felhasználó 2005. 08. 16. 16:33
Előzmény: #78  Törölt felhasználó
Azon kívül, hogy én vagyok a BÉT lnöke, és hogy fanatikus vagyok, gondolom más alternatíva fel sem merült benned, kedves Bence.
.
Köszi arp...;)
Törölt felhasználó 2005. 08. 16. 16:31
Előzmény: #77  Tbarna
Egy okosabb gyerek lelépett volna a pénzzel. Szerintem ő pont elég "buta" volt a kitűzött cél "nyereséges" megvalósításához... Ha nekem adtak volna tippeket, már anyám sem tudná hol vagyok mások milliárdjaival... (na jó, őt azért elvittem volna magammal...):)
Törölt felhasználó 2005. 08. 16. 16:29
Előzmény: #79  Törölt felhasználó
vigyázat!! egy hölggyel vitatkozni egy elegáns jószagú úrról?
"
Love is in the air" :o)
Törölt felhasználó 2005. 08. 16. 16:28
Előzmény: #78  Törölt felhasználó
De hüle vagy...! Én lány vagyok! Szóval ha követem a "kijelentésed" fonalát, akkor akár fanatik is lehetnék...de nem. Az életrajza minden bokorban fellelhető... és a vele kapcsolatos cikkek 90%ában megemlítik, hogy milyen fiatal...és hova járt, hol kezdett... családfa stb...stb.
Törölt felhasználó 2005. 08. 16. 16:19
Előzmény: #73  Törölt felhasználó
Ha valaki ennyire véd és ennyire informált egy bizonyos emberről az vagy fanatik,vagy saját maga!? :)
Csokasy = SZ.B.A.?
Tbarna 2005. 08. 16. 16:06
Előzmény: #76  Törölt felhasználó
Pedig bizony a Kulcsár ügyben Kulcsár volt a leggyengébb láncszem.
Ügy sem lett volna, ha felfogja, amit súgnak neki.
Szvsz!!
Törölt felhasználó 2005. 08. 16. 15:55
Előzmény: #74  Tbarna
Nos! Szvsz... Kulcsár (ha hülye lenne), nem került volna olyan poziba, hogy ennyit zsebre tegyen. Itt is érvényesül az "annak nem lehet súgni, aki nem tanult"-elv. Tehát akárkik is mozgatták Kulcsárt, nem tudták volna ezt megtenni. Az ész, nem diploma függvénye... semmilyen körülmények között nem. Vannak nagyon sötét, belassult diplomások... és vannak emberek diploma és adott esetben nyelvtudás nélkül nagyon magas (pl miniszteri) pozícióban (bár a miniszterek pont olyanok is... de néha valóban nem a végzettség számít!)
Törölt felhasználó 2005. 08. 16. 15:47
Előzmény: #74  Tbarna
>:)))
Tbarna 2005. 08. 16. 15:45
Előzmény: #73  Törölt felhasználó
Csokasy,
A diploma, de inkább az ész, ahhoz kell, hogy a sikkasztás ne legyen sikkasztás! A bennfentes meg maradjon bennfentes.
Ez itt most egy irónikus megjegyzés....:)
Törölt felhasználó 2005. 08. 16. 15:36
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
Mellékesen már 18(19?) évesen a Budapest Banknál dolgozott... munka mellett diplomázott le.
.
Kulcsárnak érettségie sincs... szóval diploma nem kell a milliárdos sikkasztásokhoz...
.
Nem mindenkinek úriemberi a megjelenése, aki öltönyt hord (ezt női szemmel mondom).
Ergo: Ne írjuk le azt a két diplomát...szvsz...
Törölt felhasználó 2005. 08. 16. 15:32
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
Ironizálni? Én???...>:)
.
5 év külföldi tanulmány után meg valóban alap az angol...:)
.
Ken? Sztem ez túlzás. Komolyan. Ő találta ki az egész "bulit". Sztem tudja mit csinál... és azt mindenféle "hátszél" nélkül teszi. Nem kell hülyének, vagy "magatehetlen" balféknek nézni... pláne félteni nem kell.:)
Törölt felhasználó 2005. 08. 16. 15:26
Előzmény: #69  Törölt felhasználó
Kedves Tengelyes!
Re: "Szerintem is Szalay Úr egy kultúrált iskolázott ember akinek ráadásul két közgáz diplomája van,egy főiskolai és egy egyetemi.Felsőfokú angolja.De a megjelenése is úriemberi."
Na, akkor kezdjük hátulról!
Rejtő T-nek és K.A-nak is úriemberi volt a megjelenése. Két közgáz diplomát az igen retardált osztálytársaim is összekalapoltak, egy külker+ utána lét év közgáz lájt képzés, mondjuk marketing szak. (Félreértések elkerülése végett, nem pénzügy+tőkepiacra gondolok).
Felsőfokú angol meg szt hiszem alap, jól néznénk ki, ha valakit neültet egy multi bank egy szép székbe, tolmácsot is kell venni mellé! :) Ő Barbie társa, egy tökös, betyár Ken! Neki is lehet mozgatni mindenét!
CSókássy iróniája kifejező!
Egyébként meg vegyen akkor részvény alap bef. jegyét, az kevésbé csúnya dolog!
üdv. barnabence
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 19:15
Előzmény: #69  Törölt felhasználó
Meg társalgási szinten beszél németül... és tagja a MOB-nak (és a MOB FB-nek)... és ő a vívószövetség alelnöke is... szóval fényezzük még egy kicsit...:))) Ha valaki tud még mondani vmit (természetesen csak jót)... akkor feltétlenül jelentkezzen ebben a topikban!;)
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 17:53
Szerintem is Szalay Úr egy kultúrált iskolázott ember akinek ráadásul két közgáz diplomája van,egy főiskolai és egy egyetemi.Felsőfokú angolja.De a megjelenése is úriemberi.Üdv:Kelet- Nyugat.
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 17:22
spade és buxer,
amit ti előadtatok a demagógia és sötétségről (bennt a buksiban)nomeg kicsinyességről és nagymértékű irigységről tanúskodik.
Ki kéne nézni a piacra a kofák közé szerintem ott jól ellennétek egymással ott aztán oszthatnátok az észt és kamatoztathatnátok az élelátásotokat:)
nag gyon durva... nekem is megáll az eszem.
Fiúk a mentsük meg Izaurát topic mikor indul? :)))
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 15:56
Előzmény: #52  spade
Spade... ezt buktuk. Mondjuk ez egy elég pofátlan, de nagyon igazságos kérdés lenne... ez van.
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 14:45
Előzmény: #65  Törölt felhasználó
Szerintem térjünk vissza Spade, nagyon figyelemre méltó javaslatához! Kíváncsi vagyok a válaszra!
.
Buxi, Szalay nem fórumozik... én pedig egyébként Csókásy... de ez szerintem lényegtelen!
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 14:35
Előzmény: #64  Törölt felhasználó
csokasy, helyesen :-)
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 14:32
Előzmény: #63  Törölt felhasználó
El vagy tévedve! No sebaj!>:)))
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 14:24
Előzmény: #61  Törölt felhasználó
Elnézést kérek Szalay és Csokási kollegáktól. Sok sikert a továbbiakban is! Remlem, tévededtem.
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 14:22
Előzmény: #61  Törölt felhasználó
Hagyd a francba... meg van győződve az igazáról.
Törölt felhasználó 2005. 08. 15. 14:18
Előzmény: #60  Törölt felhasználó
vmi konkrét?

Topik gazda

alfredo
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek