Ne beszélj belső ellenségről, mert még magadra ismersz, aztán annak is az Orbán meg a fórum lesz az oka? Éppen eleget tanítottak a Kádárnépéről neked is, hogy nehogy elfelejthessük veletek együtt!
Ja ha az INDEX mondta! Hát az akkor úgy is van! Miért hiszel a mesékben? Menjen az INDEX a mexikói határra, vagy Palesztinába! hiteles tájékoztatásért! - Neked öt másodper és elég lesz a bizonyítás! Miért nem te gyűjtögeted össze a az elkóborolt migránsaidat és vezeted őket a Kánaán felé? Szerencsétlen gondolatokkal birkózol, hogy a végén mégis csak ismételni tudjad magad, miközben az égvilágon semmit nem tudtál megoldani!
"Ne haragudj,de te normális vagy amikor ilyeneket írsz?" Az "Állítsok meg Brüsszelt"-ezésben és a sorosozásban éppen az a jól ismert zsenialitás, hogy hatalomtechnikai megfontolásokból külső ellenséget mutat föl, ami mögé Kádár népe fölsorakozhat. Amikor belső ellenségeket keresel és vélsz találni itt a fórumon, akkor éppen pártunk és kormányunk elgondolásait gyöngíted.
Így aztán egyidejűleg is lehet nemzeti érdekből rettegni a muszlim menekültektől az egyik topicban, a másikban meg tapsikolni Orbánék által tavaly befogadott 1300 muszlim menekültnek. . Meg lehet szintén nemzeti érdekből illegális migránsnak hívni és tiltakozni a kvóta szerinti 1300 menekült ellen, miközben tapsikolni annak, hogy - természetesen nemzeti érdekből - Orbánék UGYANEZT az 1300 embert mégiscsak befogadták...
Általában átugrom azoknak a hozzászólásait, akiknek nincs sportértéke, de most kivételt teszek.
Dehogynincs
Regisztráció: 2015-12-20 Elég zavaros képzeteid vannak arról, hogy 2015-ben kinek tapsikoltam, kit etettem, itattam, taxiztattam állítólag. Pártunk és kormányunk viszont tényleg szervezetten utaztatta az illegális migránsokat az osztrák határig.
Ök nagyon tudják, hogy mi a nemzet érdeke, és azt is meghatározzák, hogy ki cselekszik a nemzeti érdek ellen, söt, még azt is tudják, helyettem is, hogy én mit gondolok, vagy mit cselekszem a nemzeti érdek vonatkozásában. Pl tudják, hogy soros és az ellenzék migránssimogatók és a nemzeti érdek árulói. Nagyon is releváns a kérdés. Szimónáék ugyanis a kormánnyal együtt MINDIG a nemzeti érdeket képviselik, 2013-ban a migrációs tervvel is, 2016-ban a migránsellenes kampánnyal is, és 2017-ben, 1300 muszlim menekült, 20 ezer kötvényes migráns befogadása, 3-5000 egyiptomi /iraki /iráni titokban állampolgárrá fogadása után is.
Önmagában nem érdeke, de egyrészt minimum erkölcsi kötelezettség, de még az is lehet, hogy nemzetközi jogi kötelezettség, másrészt akár sokuk válhat hasznos tagjává a társadalomnak.
Hát, a fene tudja. Amikor még a nevét is szándékosan rosszul írja? Egyébként szerintem azt sosem tagadta a kormány, hogy a tranzitzónába érkezők kérelmét elbírálja a kormány, csak eddig nem volt ekkora számú pozitív bírálat.
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen