A Sóbadi család pakkja hogy áll most, nézte valaki? Emlékeim szerint a füge előtti időszakban sem változott, nem adott el, ha ez így van/maradt, elementárisat sz@pott..
Az egyik felháborodott, xardobálót én privát ráhatással sem tudtam eltántorítani a splitezés előtti 830-on történő visszavételtől, cáfoltam: SET nem lesz jövedelmező osztalékpapír, 1200-on lehetetlenség tőkeemelés 50%-al az aktuális árfolyam fölött, így a "megvezettek" sirám, eléggé hazug. Petrezselymes topicját, meg a facebookot megborítottam, xarkupac, gyöngyfűzéses átbaxás, kitették a patkánymérget újra dúrvaságokkal a SET-el kapcsolatban, szinergia nem volt az össze moslékturmixolt, akvirált vagyonelemek közt, így a 800-ról 200-ra visszahullás törvényszerű volt, de fűzték a gyöngyöt, a tömeg csak a csomó gyarapodását nézte, a költségeivel semennyire sem volt tisztában, hogy majd a tulajdonból kikerülés, xarért, húgyért fog történni, fölfelé az álom és kapzsiság az úr, lefelé a remény és kétségbeesés, az egyik áldozat, újra megpróbált kitíltatni vagy 2 hete, ez az IPcím nem hozzám tartozik, egy tőzsdés társat kérek meg, hogy másoljon, elnézést kérek attól, akire a leírtak nem vonatkoznak, de a többségre igen.
Igaz, de van egy másik része is, hogy rossz tanácsadókra hallgattam és persze itt van a fórum is, ami rossz irányba lökött. Ne feledjük, hogy nagyon sokan szedték meg magukat, akik már ki tudja hol vannak és maradtak a kicsik, akik vakon bíztak meg egy trógerben remélve, hogy nekik is sikerülni fog a meggazdagodás. Sajnos úgy néz ki ez már nem fog összejönni.:((
Igazad lehet, de érdekes dolog ez hiszen a részvényt én vettem meg (én barom) és nem ő adta el nekem. Tehát igazából magamra lehetek a legdühösebb nem erre a "selyemsálas" nyálgépre. Ráadásul tudtam is, hogy tőle sok jót nem várhatok mégis vettem én......:((((
Ez nagyon szomorú, ugyanakkor nevetségesen felháborító hogy ennek a tetves ,geci ,gyökérnek nincs két milliója befizetni a kötelezettséget 😱 Hisz a részvényesektől nagyságrendekkel többet lopott!! Teljesen nyilvánvaló hogy szándékosan akarja totálisan tönkretenni ezt a céget!! Gyakran nézzél a hátad mögé te büdös cigány, jártadban- keltedben!!!💪
Izgalmas néha olvasgatni az e-cégbetekintőt is. pl. A Triman Építőnél kialakult vitáknál szerintem a cégbíróságon is jót szórakoznak ahogyan sározzák egymást :)
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja