Én ugyan nem mentegetem itt senkit.Amúgy az IT elnökére gondoltam, Kósa Endrére. 'Leadta a szerelést" az öreg. Már csak emiatt is kellene kgy-t tartani, de lehet még pár papírt alá kellett vna írnia Orbóknak és most azt intézik 😁
Ja Kósa a gyenge láncszem a fideszben. Szegény annyira egyszerű, h mindig elszólja magát..:-D De hát egy régi barátot nem raknak ki, meg hát sokat tud..... Itt nem is nyilatkoznak az a baj....Ne védjük már a vezetőséget.....Ne hidd h azzal, h itt sértegetve vannak, amiatt nem olvasol egy nyilatkozatot..... Még egy KGY-t sem mernek összehívni már!!!
Egy alomból való mind, Orbók meg a fő swindler. Amíg nem nyilatkoznak addig sem hazudoznak. Kósa mondjuk már nem is fog nyilatkozni, de még annyi sincs bennük, hogy azt közzétegyék.
Konstruktív felvetés, de szerintem egyértelmű, hogy a megfogalmazott kritikák miből fakadnak és abból hogyan moshatják ki magukat. Szerintem nem a negatív vélemények etikátlanok, hanem a vezető(k) viselkedése és bujkálása.
En nem szeretnek megmondo ember lenni itt, azonban mint tapasztaltuk olvassak a forumot, emiatt ha valaki esszeru dolgokat irna le vagy csak komolyan feltenne azokat a kerdeseket, amik valojaban erdekelhetik vagy erdeklik a kisbufiket, talan meg is valaszolnak nekunk valamilyen uton. Azonban az, hogy negativ jelzokkel nyilatkoztok a vezetosegrol vagy kifejtitek negativ velemenyeteket etikatlanul, szerintem elonye senkinek nem szarmazik belole. De javitson ki aki maskepp latja.
A colos okosabb mint ti. Ő szarrá kereste magát rajtatok. Most meg röhög közben számolja a töletek lenyúlt 100 milliókat. Ő volt az okos nem ti.Ugyanis ti döltetek be neki.😉
Én nem fenyegetek senkit sem. A colos c@gó nem egy észkombány. Nem az én szintem, semmilyen téren..(se kapcsolatok,se tőke)...téged meg nem fenyegettelek, csak mondtam itt nem kiváncsi rád senki sem....
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja