Én 80ft-nak is örülnék, nem 177ft-nak, sőt most már a szaros 40ft-nak is örülnék első körben. Minden papirban volt idém min1 nagyobb rally, ez a szarkupac csak esni tud.....
Más papírokra is érvényes de ne várj eredményt az MNB től, magasról tojik rá. Haveri mutyit simán elengedi egy kisbüfit megfognak azt meg koloncon körbe hordozzák.
Ezt azért elég érdekesnek/veszélyesnek gondolom, mert lazán előfordulhat, hogy másnak meg az szúrt szemet, hogy volt egy relatíve/iszonyú kis forgalmú nap, amikor épp pl. a Te kötésed tűnt ármanipulálónak. Az MNB dolga nem feltétlenül az, hogy a kisrészvényesek egymás elleni jelentgetéseit kivizsgálja - azzal együtt persze, hogy álláspontom szerint mostanság nem tölti be a törvény által rátestált felügyeleti szerepét (sem).
Ehhez gyakorlatilag semmi másra nincsen szükség, mint a szavazatok 50%+1db hányadára a leváltás és az új FB és/vagy IT megválasztásakor. Ez elérhetetlen, vsz.
Úgy látom ez már nem olyan népszerű gondolat, ennye-nahát😁, nem baj van már gyűjteményem gyanus napokról. 😁
Törölt felhasználó2021. 12. 03. 14:18
És még pluszban egy pár MNB vizsgálat magánszemélyek ellen árfolyam manipuláció ügyben. Ezt el is lehet indítani, jogi képviselő nélkül, csak a gyanús napokat kell kikeresni. Névtelenül lehet megtenni a bejelentéseket az MNB oldalán :D Ha mondtok napokat kötéseket én megteszem :D
kb: 10 esetből 9x. De nem is ez a fontos. 2.23 millió forgalom mellet ment ma 4.3%-ot. 20-30 millióból az egekbe lenne:-D Ádámka kezdhetsz vásárolni rv-t, h egy kicsit legyen mozgolódás, és akkor te is öntheted a piacra magasabban....ha már ez a vágyad...
És nézzétek, a kezdeményezésre, és kupec hsz-re elsőnek minusz jött! Erre h lehet negatívot adni? Hacsak nem SET-es adta......Én még kivárok, azt sem tudjuk mi van a háttérben."kisbefektetőként" rábíztam a pénzem a SET-re. Ha elbukom, én Ádámkát fogom hibáztatni!! Ennyi! Amúgy én nem vagyok a könyörgésnek a híve.....Aki nem fizet, el kell kalapálni mint a szeg végét, vagy fogást kell kereni rajta......Eddig mindig bejött....
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja