Foxi maxi hova tűntél? Ez az értékteremtés?! 2 millió részvényt kölcsön adtok shortra, csináltok egy mínuszos félévet. És ezek utàn még itt veritek a nyálatokat, vétóztok, lejárató újságcikket csináltok. Ezek után nem csodálnák ha pár kisbüfi ràtok borítaná az asztalt kgyn. Huzzatok a francba adjatok helyet az új nagytulajnak. Ti időtök lejárt Orbókkal együtt mehetek a levesbe.
Szándékosan shortolták nyomták le az árfolyamot meg is tudtuk utólag mi volt a cél a 360 napos átlagot le kellett hozni 60 ft környékére. Ezárt jött ki a 61 a tőkeemeléshez
nemcsak ök adták amugy 4 misi nem sok az nem ment volna 30 ig adta sobadi is ..szerintem ezek kiszortak 7 milliot,bár sobadi 40 alatt lehet visszavett.
Döbbenetesen fos jelentés. Orbók eltakarodhatna már . BB29 az esést a RV könyv alapján két alap kiszállása okozta , Sovagoek bővítettek is egy kicsit, Triman adott még el egy keveset. Én abban reménykedem , hogy akik most átveszik a hatalmat , azok tényleg átveszik és építenek is valamit. Ez ma simán a 40 HUF-ot is megnézheti megint , de alatta is járhat , ha nem történik valami ..
Ma egy mozgalmas napnak nézünk elébe most még lehet tud hígítani aki akar. valakik ennek a rossz jelentésnek tudatában tesznek pénzt bele 61ft on ez a múlt engem a jövő érdekelne már
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja