Nem az a kérdés, ha nem az hogy honnan lesz eladó papír? A 49 millió papírból több mint 12 millión lock- up van és ezt a papírt 1 éve már veszik gyűjtik ! Szóval lehet meglesz az a fránya tőkeemelés is
Teljesen egyértelmű hogy ő. Találkoztam vele személyesen is, pár mondatot váltottunk. Remélem tényleg egy kis türelem kell , és beindul a vasút projekt 😉 Akkor talán végleg elfelejthetjük a 100 alatti szintet. Viszont az innen majdnem 100% emelkedés 😟
Haza jövök. Asszony kérdezi, mi volt a tőzsdén? Karomkodtam egyet. Erre mondja, Ne aggódj. A pénteki híradóban láttam a SET-es srácot. MONDOM EZT CSAK MOST MONDOD!?!? RTL híradó 2020.09.18. (Péntek) 18:23 Sajnos nem tudok print screent csinálni, de ott áll Orbók Úr Szijjartó Úr mögött közvetlenül... :-O Ready or not, here I come you CAN’T hide!
Igen, ezt remélem én is hogy ilyen giga összegű vasútfejlesztési projektből a Set is megkerülhetetlen lesz. Ejj, nagy türelemjáték ez. Csak ez a fránya árfolyam és a napi forgalmak lehetnének szebbek. Úgy 90 -100 körül mindjárt jobban tetszene egy nagy bejelentés a cég részéről!😉
Lölő a sínt fekteti, nézd meg a triman mibe erős, műtárgyak, hidépítés, a Mátó a magas feszültség és vasút biztonságtechnika. Nyugi lesz itt munka rendesen
Igen az M1 híradó nyomatja állandóan az óriási beruházást, az egyedülálló vasútépítő gépmonstrumról, ami európai szinten is kimagasló teljesítményű . Persze ez is Mészáros érdekeltségébe van ,nyilatkozott is lölő a szép jövőről. Ugyanitt Szijjártó említést tett a Wallisról is mint jövőbeli nagyreményü cégről. Csak mi vagyunk a feledés homályába, kutya se beszél setről. Hát én is remélem csak leakad valami ebből a giga vasútfejlesztési projektből!!
SET Nyrt