Setbe 450-en szálltam be. :-) Látom az árfolyamokat. Bár én a jellemről beszéltem. Ott1 vezéreket nem ismerem, csak az EtiCar bemutatón találkoztam a Set vezetőkkel, ők adtak ránk korrekt benyomást.
Jó reggelt Kimi! :-) Hagyjuk... :-) Én voltam komolytalan..Találkoznék, de nem tudok , sajna baleset miatt rehab. De a Set EtiCar találkát (Bp., Aria Hotel, jún. 5. ) ki ne hagyjátok!! A Keg hónapok óta nem idegesít, mióta a felszámoló átvette a stafétabotot- bár csendben van. Azért írok neki, hogy halad. Akkor csak nekem mutatkozott be Rebek? :-) Még gondolkodtam, rokona-e a híres költőnek.. Most inkább az zavar, hogy Ottone topikban volt szó Setről- nem tetszett. Nem vagyok se közgazdász, se üzletasszony, de a cég tiszta jellemes képet adott magáról. Nem feltételeznék semmi rosszat róluk... Fb oldalukat rendszeresen like-olom, hozzászólok, megosztom. Hajrá EtiCar- Set! :-)
Koszi szepen es ha talizunk toled szeretnek szemelyesen is elnezest kerni , ha bántó voltam!!!! Masik holgy az inkabb felejtos mivel Ety keresztnév kibofogesere se volt kepes szerintem igazi jellemtelen bemutatkozás!de mar tudom h A. J 😀😜 Legjobbakat es sok dús hozamot!! Keg meg hagyd a francba ha Vki megvenné jol járunk igazan!
Kedves Kimi99! Rég nem írtam a fórumon. Remélem jobb a hangulat. :-) Tisztelem benned, hogy arcodat- nevedet felvállalva messziről is elutaztál az Eticar bemutatóra., hisz a többiekkel is így ismerkedtünk meg. ( Némelyikükkel Fb ismerősök is lettünk. :-) ) Set befektető vagy, hiszel a cég vezetésében, jövőbeni terveiben s a cégről pozitív hozzászólásokkal inspirálod a többi Set részvényest- tartva bennük a lelket. Viszont látom veszekedések voltak utánam, és HoStrucc nyitott új topikot. A fórumosoknak nem veled ,velem vagy másal van bajuk, hanem némely hozzászólásainkkal. ( Én visszavettem komolytalan kommentjeimből, Rebek pedig nemcsak csinos, de okos nő is- szerintem. ) Hisz alapból mind Set hívők vagyunk - elvileg egy hajóban evezünk, igaz) ? :-) Akkor értelmesebb , ha a későbbiekben viták helyett inkább egymást inspiráló kommenteket írunk, ugye? :-) Ahogy a cég mottója is: One step ahead... ugye ? :-) További sikeres Set befektetést kívánok! Üdv, Telo
SET Nyrt