4 szer próbálták eldobatni a kitartokkal 800 alatt, ma átfogjuk lépni. Tegnap 790 nel 20as könyvben látszott az 1000 forint, alig volt ott eladó. Továbbra is azt mondom aki tegnap is majd 600 milllaert vette nem 1000ben gondolkodik hanem velhetoen jóval magasabban.
Kétszer nem vitte át a 800at. 796 és 794 a csúcsok. Most a zárót felrántották minuszbol kicsit alá. Ma át fogja vinni szerintem. Valamiért ez a nehéz, lehet nem az 1000. Ott könnyedén fog átlépni :)
hat eddig is biztam,s tegnap a szemelyes integralodas alkalman tovabbra is fogok! Igazi uriember! A tozsden kb egy kezemen megtudnám számolni h mennyi hasonló taliztam!! anno láttam ezt a jatekot kint texasban a nicked ezer éve volt !
Mult heten irtam, hogy tegnap fugesztve kesz a set a sok karogo nem hitt nekem. Irtam hogy jo kis papir van benne ero fel felé ezt se hittek el nekem. Hajrá set ;) ez szuper. Sokak hisznek benne a gyenge karogokra meg ne halgasson senki itt ezt tartani kell es mozizni. Majd vissza ra nezni komolyabban. Szeptember korul :) bizzatok Orbók úrban es a cegükben .... hajrá mindenkinek
Hú srácok, munka miatt teljesen elhavazódtam, most néztem a végén ez a 780 -as tépést :) szép. Új csúcs is egyben. Jó előjelek. Hajrá SET. Hajrá tulajok! :)
SET Nyrt