Ez korrekt ! Anno Raba fotex Matáv szivfajdalom repültek -20% átlagban es a milliók is 😢 Azt jott opimus ottone es azokból at ide es Est be! Ha nem mersz nem nyersz! A dicső hadvezér is terdelesbol all fel és nyeri meg a csatát!!
Hm pedig nagyon gondolkodtam hogy a mai nap után illetve az opus-konzum tapasztalatból kifolyólag adom20%os nyerőben a 4iget, s vagy likvid vagy beforgatva SETbe igyekszek lehető legtöbbet kihozni a pénzemből. Nah ìgy akkor marad minden a régiben s meglátjuk!
:) ok koszonom. Az informaciót. En sem gondolnek most ilyenekre. Csak kivancsi voltam a splitre hogy a split mint meg tudtam mi :). Amugy Orbok Úr korrekt regota ismerem. Szemelyesen is. Csak dicserni tudom az igyekezet amit tesznek es a jovojukben is. Olyan dolgokkal foglalkozok ami. Oket is erintik. Ezert latom a dicsereted felé. S ugyan igy erzek mint te kb
Én még nem gondolnám de benne lehet mivel csak 9,6 Milla papir van tovabba Orbok Ur korrektseget látván a kovetkezo tőkeemelés is korrekt lesz es meg jo beszálló azt Még várnám a tovabbi felvásárlásokat, az állami tenderek elnyerését na és a Matostab ( csak vegig kell nezni hogy mekkora vasútfejlesztés van/lesz!!
Nem is arra gondoltam hogy egy klasszikus szűk stop, de egy 10-20% környékén már meg lehetett volna húzni. Oké voltak kivételes napok is, de azokon tanulva el kellett volna tudni engedni a rvt. Nem nézni 400ig 2x 800rol
Azert az ml-ekben a nagy rangatozasok miatt nem volt szerencses stoppal operalni mtc. Nekem sem volt es összességében sokkal jobban megerte, mint az alapszabaly szerinti stoppos kereskedés.
SET Nyrt