Szerintem az aprilis vegi kgyre kiderul mimden! A 200 megfogta ugy hogy rosszul sult el a tokeemeles s nem tudunk semmit. Mi lesz itt majd akkor ha jon comimg out :)
Ha vki elkotelezett abban hogy tobb szaz millat betol cashben az sejt vmit nem? Lehet hogyba kormanyzati 15 milliardbol csurran ide is vmi a blockheim techre.
Alapvetően biztosan megmondani ezt most nem tudnám :) Nekem szimplán csak hírnek számít. Se fel se le jelen pillanatban. Jelzik, hogy mozgolódnak, élnek. Ergó: kitartás! Legalábbis nekem ez a szlogen most :) De örüljünk :) :D
SET GROUP Nyrt. alaptőkéjének felemelésével kapcsolatos tájékoztatás: https://bet.hu/newkibdata/124910033/Rendkivuli_kozlemeny_20180306.pdfA SET GROUP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1023 Budapest, Rómer Flóris
u. 55., Cg.: 01-10-046842, továbbiakban: „Társaság”) továbbra is elkötelezett az iránt, hogy a
Társaság tőkehelyzetét rendezze, stabilizálja a Társaság pénzügyi és piaci helyzetét a Társaság
alaptőkéjének pénzbeli hozzájárulással, zártkörű részvénykibocsátással történő
felemelésével.
Ennek érdekében az Igazgatótanács a 2018. március 6. napján megtartott ülésén elhatározta,
hogy megkezdi az érdemi tárgyalásokat a Társaság zártkörű tőkeemelésének részleteiről a
zártkörű alaptőke-emelésben részvételre korábban jelentkezettekkel. Az egyeztetés célja,
hogy megállapodás esetén Befektetők kiállítsák a Ptk. 3:296. § (3) bekezdése szerinti előzetes
kötelezettségvállaló nyilatkozataikat.
A Társaság Igazgatótanácsa a kötelezettségvállaló nyilatkozatok kiállítását követően határozni
fog a zártkörű alaptőke-emelésről, melyről a Befektetőket rendkívüli tájékoztatás formájában
haladéktalanul tájékoztatni fogja. Amennyiben az Igazgatótanács az alaptőke felemelése
mellett dönt, úgy az alaptőke-emeléssel kapcsolatos elsőbbségi jog gyakorlásának módjáról és
lehetőségéről az Igazgatótanács egyidejűleg hirdetményt tesz közzé.
Budapest, 2018. március 6.
Set Group Nyrt. - Real-Estate Kft.