Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 04. 26. 00:32

Segítsetek!  

Sziasztok! A Concordenál vezetem a számlám,csak interneten keresztül kereskedem.Nagy segítséget nyújtott, hogy a Cd napi 3x küldött hírlevelet.Sajnos ez a szolgáltatás megszűnt áprilistól.Személyes brókert kell választani és Ő akkor továbbra is fog küldeni hirlevelet. Nem nagyon ismerek ott senkit.Tudtok ajánlani vmi 'jó' elemzőt,brókert ? Köszönöm előre is segítségítségetek PSZHK
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 04. 28. 12:21
Előzmény: #4  kkornel
Az equitas-nél napi,heti,havi, elemzéseket olvashatsz minden nap, az összes hírt összeszedik egy oldalra, minden gazgasági jellegű hírt minden portálról.(tehát ha ua hírt közöl 5 port, akkor mind az 5-ott lesz. Olyan beállitásokat, utasításokat adhatsz amire, maradjunk a cd-nél, még sokáig várni kell. Számomra egyáltalán nem mindegy, hogy pl az econ már 1Ft emelkedésen is keresek min 0.5%-ot. Akkor is ha 20e ért veszek. DT-nél 0.76%-ot 1Ft-on!
oszlopos 2005. 04. 28. 10:48
Előzmény: #5  kkornel
...viszont 30-40 részvényről kapsz folyamatosan elemzést, tájékoztatást, és sms-t is ha kell...kelet európai részvényjegyzésekről anyagot, elemzést, jegyzési lehetőséget....hát, nem tudom..
kkornel 2005. 04. 28. 08:46
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Köszönöm segítségetek, megnézem mindkét lehetőséget.Az equitasnál van hírlevél, vagy vmi folyamatos jellegű tájékoztatás az aktuális külföldi és belföldi hirekről?
kkornel 2005. 04. 28. 08:45
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Köszönöm segítségetek, megnézem mindkét lehetőséget.Az equitasnál van hírlevél, vagy vmi folyamatos jellegű tájékoztatás az aktuális külföldi és belföldi hirekről?
Törölt felhasználó 2005. 04. 26. 17:39
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Javaslat: Felejsd el a cd-t!
Az óriás megrendelők kiszolgálása tökéletes, de a kicsiké botrányos. tedd azt amit én, válts az equitas-re és a "peti" rendszerükre. el fogsz ájulni. nem kell órákat várni egy megbízás teljesítésére,modosí tására, visszavonására. Néhány másodperc az egész. Az árakról meg nem is beszélve, itt is csúnyán elbukik a cd. nincs számlavezdíj, egyéb jutalékok, 0.25%/0.15% és kész!Én azóta is mindig megköszönöm az infot a kollégámnak, aki szintén a cd nél kezdte. üdv
Törölt felhasználó 2005. 04. 26. 08:52
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
489-22-36... be fog mutatkozni..

Topik gazda

kornel13
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek