Ha ezt megtudják, hajukat fogják tépni a Buda-Cash-károsultak. És talán nem csak ők
Orbán Viktor elfelejtette, hogy rendeletben kellett volna gondoskodnia a csaló brókerek vagyonának biztonságba helyezéséről. Az eredmény már látszik: szerteszét folyik a pénz.
Másfél év telt el azóta, hogy az Orbán-kormány a látszatpolitizálás jegyében két nap alatt elfogadtatta a törvényt a százmilliárdok eltűnéséért felelős brókerek pellengérre állításáról, mégsem született meg az a rendelet, amely meghatározná, mi a feladatuk a fellelhető vagyon őrzésére kirendelt zárgondnokoknak. A Buda-Cash cégcsoport egyes tagjainál még a zár alá vétel is elmaradt, pedig ahhoz új törvényre sem lett volna szükség. link
Maffia!!
link Túlárazott kampányfüzetek
Több mint félmilliárd forint az eltérés a különböző kormányzati adatok között
Sok házban egyből a szemetesbe kerültek a kiadványok !!!
Csaknem háromszor akkora árat közölt a Miniszterelnöki Kabinetiroda a népszavazási kampányban a háztartásokba küldött kiadványok és a határon túliaknak postázott levelek kapcsán, mint amennyit a kormány két minisztere, Pintér Sándor és Trócsányi László elismert gyártási és terjesztési kiadások címén – derül ki a Magyar Nemzet összesítéséből.
Magyarország dobogós helyeken az Európai Csalás Elleni Hivatal, az OLAF feketelistáin
Az elmúlt hónapok során egyre nagyobb számban kerültek nyilvánosságra kormányzathoz köthető személyekkel kapcsolatban olyan gyanús esetek, mint pl. a Farkas Flórián vezette Országos Roma Önkormányzat irányította HÍD-program, amelyekben az európai uniós pénzügyi források szabálytalan felhasználása feltételezhető vagy bizonyítható. Ezekkel az esetekkel kapcsolatban a magyar közvélemény egyre szélesebb köre ismerte meg az Európai Unió egyik szakintézményének, az Európai Csalás Elleni Hivatalnak a nevét – az OLAF-ot. A kérdés már az, hogy a Hivatal magyarországi ismertségének növekedése egyoldalú-e, vagy a másik oldalt nézve a Hivatalon belül hazánk ismertsége hasonló-e? A Hivatal elmúlt két éves jelentése azt mutatja, hogy Magyarország hírhedtsége jelentős és ráadásul még növekvő is.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! link
"A felcsútiét még nem láttam, de a Demszky nyaralóját, meg néhány szdsz-s barátjáét igen! "
Csapatépítő tréninget szervezet oda a helyi fidesz alapszervezet?
Törölt felhasználó2016. 09. 01. 14:55
Gyanús közbeszerzések, tanulmányok: mire költött a Klik milliárdokat?
2016. szeptember 01., 14:45
Privátbankár, MTI
Cimkék közoktatás , Klebelsberg Intézményfenntartó Központ , KLIK , Hadházy Ákos
Az intézményfenntartó 10 milliárd forintot használt fel kétes módon.
A felcsútiét még nem láttam, de a Demszky nyaralóját, meg néhány szdsz-s barátjáét igen!
És valamelyiknek volt egy nagyobb csónakja is ott kikötve!
Ja és nem írogattam a Demszky kapujára ordenáré szöveget, mert nem illő hozzám az olyan viselkedés! Olyan írogatós, amit aztán le is fényképezek online portálnak!
mellesleg a közpénz nem a kapitalizmus velejárója, hanem az olyan képviseleti rendszereknek, mint amilyen az államok működtetése. közpénz az amit az elvonások útján gyűjt be az állam a feladatainak ellátásához. amolyan közös költség. ilyen van a kapitalista meg egyéb rendszerekben egyaránt, önmagában független az épp fennálló gazdasági rendszertől a létezése. nálunk épp nagyon lopják, de ez se rendszerfüggő.
na mindegy, szóval nem véltem értelmes mondandót felfedezni a soraidban, ami persze megszokott, de egy pillanatra kifakadtam és szóvá tettem a nyilvánvalót
de itt egyeseknél már olyan szintre emelkedett a demokráciánk védelme....hogy már akkor is korrupciót kiállta, ha egy magáncégnél kap állást egy fidesz közelinek tartott ember rokona..... :))))
nagyon elgurult az a gyógyszer...inkább vegyenek újat mintsem,hogy megkeressék! :)))
Béke poraira, aki kitalálta ezt a kapitalista gazdasági és pénzügyi formát!
Aki nem használhatja ki a kapitalizmus áldásos tevékenységét az ne legyen vállalkozó!
Ne folyamodjon a "KÖZPÉNZEK" jellegének meghatározásához sem! A közpénz is a kapitalista tevékenység velejárója!
link Az angyalok földjén is terem babér Mészáros cégének
Összesen 225 millió forintért a Budai Műemlék Felújító Kft. és a CLH Hűtés- és Klímatechnika Kft. közösen végezheti el a XIII. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő Lehel Csarnok felújítását.
Saját zsebre dolgozik a Fidesz