Topiknyitó: szivacs 2016. 09. 25. 23:08

Robbantás a Teréz körúton  

Robbantás történt a Teréz körúton 09.24.-én 22:30 körül link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2016. 09. 28. 10:27
Előzmény: #61  Dezso_Laszlo
Nem volt benne(m) sértődés, csak tisztázni akartam pár dolgot.
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2016. 09. 28. 10:05
Előzmény: #73  ts3
Putyin talán odaszólt neki, hogy "mi voltunk, és ha nem akarsz ennél nagyobb meglepetéseket, akkor..." :)
Ez lehetett a "figyelmeztető lövés"...

(Ez persze csak elmélet, és a lehetséges forgatókönyvek egyike... kb. ilyen valószínűsége van annak is, hogy a "merénylő" valamiért pikkelt a 2 rendőrre ill. egyikükre...)
ts3 2016. 09. 28. 09:45
"Orbán: Nincs kapcsolat a Teréz körúti robbantás és a migránsválság között"

Ő aztán tudja.
szivacs
szivacs 2016. 09. 27. 14:41
Előzmény: #71  gyula1971
"Bombariadó - Felfordulás a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is

A Liszt Ferenc reptéren nagy galiba lett az elhagyott csomagból (képünk illusztráció) /Fotó:Grnák László
A Liszt Ferenc reptéren nagy galiba lett az elhagyott csomagból (képünk illusztráció) /Fotó:Grnák László
Blikk-összeállítás

A Teréz körúti robbantás óta mintha megszaporodtak volna az elhagyott csomagok miatti lezárások. Az elmúlt napokban a hegyalja úton, a 9-es busz vonalán, ismét a Teréz körúton és most Ferihegyen okozott kisebb felfordulást egy elhagyott csomag.

Az mno.hu értesülései szerint egy elhagyott csomagot vizsgáltak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálján.

A rendőrség a portálnak megerősítette a tűzszerészek átvizsgáltak egy csomagot, de nem találtak benne bombát."
gyula1971
gyula1971 2016. 09. 27. 13:04
Előzmény: #69  szivacs
Sajnos megszaporodnak egyuttal a kamu riasztások is.
Törölt felhasználó 2016. 09. 27. 11:56
Előzmény: #69  szivacs
Szemét volt a hátizsákban 😁
szivacs
szivacs 2016. 09. 27. 11:53
Bomba a Teréz körúton? - lezárták a környéket

InfoRádió / MTI

2016.09.27. 08:38
Lezárták a Teréz körút Nyugati tér felé vezető oldalát az Oktogon után az Aradi utcánál kedd reggel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK közlése szerint nem járnak a 4-es és a 6-os villamosok a Jászai Mari tér és a Blaha Lujza tér között, pótlóbusz indítására sincs lehetőség, ezért a metrók igénybevételét ajánlja a közlekedési társaság.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy elhagyott hátizsákot találtak, amelyhez riasztották a tűzszerészeket.
kiegyezo 2016. 09. 26. 22:07
Előzmény: #67  micimacko-71
Szeressük :-) De miért kaptam?
micimacko-71 2016. 09. 26. 22:00
Előzmény: #66  kiegyezo
kiegyezo 2016. 09. 26. 21:51
Előzmény: #55  kimpaa
Hasonló helyzetben voltunk, de mi megléptük (UK). Annyira nem egyszerű elindulni, helyet találni, hogy csak úgy elindulok.
Függ, persze az igényektől, a szakmai tudástól, kötődésektől, családtól ...

Üdv:
kiegyezo 2016. 09. 26. 21:45
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
Erre mondja a Vakmajom rendszeresen, hogy van egy szint, amit nem lehetséges átlépni, ha a külső körülmények, szabályozók nem megfelelőek. Szerintem igaza van.
---
A blogod szuper. Ajánlgatom a gyereknek is, nem lehet elég korán kezdeni. Jó, jó, már tud olvasni :-)

Üdv:
micimacko-71 2016. 09. 26. 21:34
Előzmény: #63  micimacko-71
70-80-vas évek.
micimacko-71 2016. 09. 26. 21:25
Előzmény: #62  micimacko-71
Hasonlít a 80-vanas évekhez!
micimacko-71 2016. 09. 26. 21:09
Előzmény: #1  szivacs
Kék fény Duna tévé qrvára tárgyilagos, szerinted?
Dezso_Laszlo 2016. 09. 26. 19:07
Előzmény: #60  upgrayeddAKS
Köszi, tkp. egyetértek. Amúgy én is pont néhány "különös" dolog miatt döntöttem úgy, hogy nem kívánok olyan egyházban tevékenykedni,amelyik elsősorban magyar és csak másodsorban az Úr szolgája (a Magyar Református Egyház).

Azonban egyház és hit, az nem azonos, mint ahogy a hit - bármiben - és az általános hit-nélküliség sincs azonos "súlycsoportban". Minden társadalom alapja a hit a jóban és rosszban. Ahol ez hiányzik, az deviáns csapat, amely élősködik egy adott társadalmon. De majd ha lesz gyereked, Te is megtudod.

Ha az előző hozzászólásom valamiben bántó volt, bocsi, nem akartalak megbántani. Oda is írtam a szmájlis - általad idézett - megjegyzésem után, hogy: "... de Te tudod". Tudod, ha a szmájli előtti részt túl komolyan veszed, az olyasmi, mint amikor "magadra veszed az inget", igaz? :)

Engem igazából az irritál, ahogyan a mások szabadságát a legcsekélyebb mértékben sem tisztelők gátlástalanul hazudják magukat "liberálisnak", megfeledkezve a szó jelentéséről. A Liberté szabadságot jelent, a liberális mélységesen tiszteli MÁSOK szabadságát is, nemcsak a magáét (ld. John Stuart Mill: A szabadságról).
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2016. 09. 26. 18:36
Előzmény: #54  Dezso_Laszlo
"(hiányzik még belőle a vad gyűlölködés, hazug vádaskodás, etc., ... úgyhogy még van hova fejlődj :D)"

Mekkora poén már :) a nővérkétől piros bogyót kapsz majd "jutalmul"...?
Próbáltam úgy hozzászólni a MH-DL vitához, hogy az konstruktív legyen, de úgy látom, hogy hiba volt egyáltalán beleszólnom :)

Az, hogy az emberek olyanok, amilyenek, azon lehet vitatkozni, meg kétségbe is lehet vonni, csak akkor ne tessék csodálkozni, hogy a sok jó (és sok hülye) tanra épített egyházad rablógazdálkodást folytatva veszít a hitelességéből folyamatosan. Hovatovább már csak a kretének/káprázatokban hívők hisznek benne / nekik. Lásd még pedofil papok, stb. esete... a kereszténységhez nem sok köze van az egyháznak... (mégis szent tehénként kezelik nagyon sokan)

De, hogy ne csüggedj: nem csak a kretén keresztény egyház "áll vesztésre" a "zemberek lelki üdvéért" (és pénztárcájáért) vívott csatában Mo.-on, hanem a józan ész is...
Meg lehet nézni, hogy utóbbiak milyen országokat "teremtenek maguknak", lásd pl. Svájc, meg azt is, hogy a teokrácia hova vezet, lásd pl. Irán, Sz.-Arábia, stb.
Az pedig, hogy fentiek tekintetében magas az emberiség elég nagy részének a "bumeráng-hatás" vagy nevezzük bárminek is, az megint nem a gondolkodók sara. A facebook-ot pedig azért említettem, mert az terjesztette el. Ez alapján a Római Birodalommal is lehetne példálóznod :)

P.S.: dislike, nem unlike :)
Az unlike mást jelent, pl. unlike everything else :)
Dezso_Laszlo 2016. 09. 26. 17:01
Előzmény: #58  Bekre_Pal
Szia Pali,

megindult a Nagy Magyar Tízmilliós Pokemongo.
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2016. 09. 26. 16:51
na mi az, ma elszabadult az egész bolondokháza, elmaradtak a kezelések, vagy mi? a mol topicban alcsi van elgurulva, a többit nem néztem, de lehet, hogy valami front van
Dezso_Laszlo 2016. 09. 26. 16:45
Törölt felhasználó 2016. 09. 26. 16:28
Előzmény: #55  kimpaa
Bocsánat, tényleg te is ezt írtad! Csak közben figyeltem a pozikat az eur-usd páron és elsiklottam az írásodon. Kifelé pedig ne egyik pillanatról a másikra gondolkozz úgy majdnem lehetetlen! Október 12 költözök ki a családommal véglegesen.
kimpaa
kimpaa 2016. 09. 26. 15:55
Előzmény: #53  Törölt felhasználó
De én is ezt írtam: alig kijövő = állandó anyagi nehézségekkel küzdő.
Én pl nem vagyok befolyásolható (szeretném ezt hinni), viszont jó szakterületen dolgozom - informatika -, így még Mo-n is jól tudok élni, nem vállalom be mostanában a külföldre költözéssel járó kultúrális sokkot, beilleszkedési problémákat. Ha viszont itthon összedől a szar, majd akkor indulok.
Dezso_Laszlo 2016. 09. 26. 15:25
Előzmény: #50  upgrayeddAKS
Hááát ... ez nem a tipikus "neoliberális" vélemény (hiányzik még belőle a vad gyűlölködés, hazug vádaskodás, etc., ... úgyhogy még van hova fejlődj :D), de Te tudod.

Én nem érzek "facebook-os" indíttatást, lévén, hogy amint a facebook-os átverésekre rájöttem, azóta abbahagytam. Egyszerűen aki vitázik, annak válaszra van szüksége. Ha ellentmond neki valaki, akkor annak az okára is kíváncsi (ezt persze az anlájk elfedi), ha pedig egyetért, akkor annak a puszta ténye is elég (az oka ugyanis általában nyilvánvaló).

Mindenkinek köszönöm, aki lájkkal segít engem. Én is iparkodom másoknak segíteni, akár elítéli a lájkolást ez a gyűlölködő közeg, akár nem. Mellesleg a magyar szokásokra rávinni a portfolio-vitázók szokásait, ez súlyos tévedés: a magyar társadalom messze nem ennyire "sikeres" (értsd: önző), mint az itteniek.
Törölt felhasználó 2016. 09. 26. 15:01
Előzmény: #51  kimpaa
Ebben nagyon tévedsz! A befolyásolható emberek pont,hogy a legszegényebb réteg Magyarországon. Akiket nem lehet befolyásolni azok folyamatosan hagyják el az országot, felismerve a kilátástalanságot.
MetalHeart
MetalHeart 2016. 09. 26. 14:34
Előzmény: #51  kimpaa
maximálisan aláírom...
kimpaa
kimpaa 2016. 09. 26. 14:31
Előzmény: #32  MetalHeart
azért tegyük hozzá, hogy ehhez nagy segítséget ad nekünk, hogy jó szakmában dolgozunk s nem a mindennapi élethez valót kell valahogy összehoznunk. a befolyásolható 50-70% pont az alig kijövő emberek között van döntő többségében.
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2016. 09. 26. 13:56
Előzmény: #47  Dezso_Laszlo
A lájkolás nem a szeretetről szól... ált. egy hülye faszbúkkos szokás megtestesülése, római (birodalmi) gyökerekkel :)
Sokan "divatból" lájkolnak/diszlájkolnak.
Én speciel a +t hiányoló/-t sérelmezőknek, "nyafogóknak", stb. szoktam + jelet adni, mert soha nem lehet tudni, hátha ez kell neki a napi balansz eléréséhez :)
De én az ilyen cselekedeteknél nem azért teszek "embertársaimért", mert jótét lélek vagyok, hanem MERT OLYAN TÁRSADALOMBAN szeretnék élni, ahol az emberek kooperatívak és inkább segítik egymást, mint gáncsolják. (Ha nem "indítják el" a folyamatot az ebben hívők, akkor esély nincs rá, hogy el is terjedjen, így megéri azt a minimális erőfeszítést... tudod, risk-reward...) Ennek sajnos a magyar társadalom nagy vonalakban szinte teljesen homlokegyenest az ellentéte. Tehát a magyar társadalom döntő része túl ostoba ahhoz, hogy belássa ennek nyilvánvaló előnyeit - RACIONÁLIS előnyeit. A jótétlélek-emberekből meg eleve kevés van, idehaza meg pláne, mert átverik és kihasználják őket, ami btw. nagy kár, de ez van. Az emberek nem változnak meg, csak mert egy zsidó gyereknek (már ha létezett egyáltalán) volt néhány értelmes gondolata két füvezés között :) vagy italozás... tudja a fene (a többi gondolata meg igencsak földtől elrugaszkodott volt, és látszik belőle, hogy akik a bibliát írták, dunsztjuk sem volt az emberi psziché működéséről. Tartsd oda a másik orcádat is, meg ilyenek...hehehehehehehehehe - ezt a képmutató álkeresztények mikor fogják követni? :)
Dezso_Laszlo 2016. 09. 26. 13:42
Előzmény: #48  MetalHeart
Legalább adj egy linket, köszi.
MetalHeart
MetalHeart 2016. 09. 26. 13:38
Előzmény: #47  Dezso_Laszlo
igen, sajnos félreértetted és nincs időm elmagyarázni, mert igencsak hosszú a téma...
Dezso_Laszlo 2016. 09. 26. 13:21
Előzmény: #45  MetalHeart
OFF

Szubkultúra alatt az Úrnak a szeretetről szóló parancsolatát, tágabb értelemben a kereszténységet érted, igaz? Mert másnak ártani, az menő, de segíteni mást, az "röhejes" ... mondja az ISIS (és ez nem tréfa).

Vagy félreértettem volna?

ON
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2016. 09. 26. 13:07
Előzmény: #37  exmnbs1
Teher alatt nő a pálma - a magyarok elég sok "pálmát" exportáltak már :)
Amúgy a szellemi elitünk (+ hírességeink nagy része) is "béna" abból a szempontból, hogy még mindig nem sikerült összefogni lényegében soha egyetlen ügyért sem. Nézze meg, aki még nem látta, mekkora összefogás van az USÁ-ban a jó ügyekért (aktuális példa: T. ellen :) vagy bármilyen ismeretterjesztő mű(sor)ért...)
Ott nem restek az "elefántcsonttoronyból" kiszállni a neves kutatók sem, ha promótálni kell azt, hogy idiótának lenni igenis szégyen. Idehaza meg szinte mindenhonnan az idiotizmus ömlik...
MetalHeart
MetalHeart 2016. 09. 26. 13:01
Előzmény: #38  Dezso_Laszlo
lájkolás az egy külön (elmebeteg) szubkulturális elem, az idióta 'zé generáció jellemzője, amit aztán a korábbi generációk képviselőinek egy része is átvett... szóval nem mérvadó... amúgy külön tanulmányok vannak a lájkolásról és a befolyásoló hatásáról... hát sírva röhögtem a korlátolt gyerekeken...
:D
MetalHeart
MetalHeart 2016. 09. 26. 12:56
Előzmény: #36  Bekre_Pal
szia Pali, ki tudja... lehet, hogy csak a 22 mrd-os 'ájemef hitel miatt volt... 'tán igaz sem volt...
:D
ts3 2016. 09. 26. 12:56
Előzmény: #40  exmnbs1
Szerintem itt egy oldal van és az összes többi.
Egy mindenki ellen.
elemes
elemes 2016. 09. 26. 12:52
Előzmény: #40  exmnbs1
"... a KÉT OLDAL így egyet ért abban hogy itt minden átpolitizált ..."

érzed ugye...? :)
elemes
elemes 2016. 09. 26. 12:51
most megmondta jól

link

persze, biztosan kutyaszimpatizáns ű es.

Topik gazda

szivacs
szivacs
3 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek