Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Van egy olyan érzésem, hogy végül lefelé, bár meglehet, hogy csak azért kísért ez, mert mindenből kiszálltam és ilyenkor szívderítő látvány a zuhanás. :) Mindegy, most másra kell a zseton. A legjobbakat spekuláns testvérek.
Nagyon gondolkodom hogy visszakéne ide szállni. A héten a mol volt a favorit, de kihagytam. Otp-vel nem tudom mi van, nagyon gyenge. Még esetleg ebben latok még erőt. A molnál az a bajom hogy nagyon hektikusan mozog, de aki hétfőn még vett az bizony jól járt. De hogy merre megyunk a jövő héten?...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.