Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Portfolió átsúlyozásokra gondolok elsősorban, Ricsiben még benne van a hatalmas :) 72 Ft-os oszti, de valamennyi lökést ez is adhatott a papírnak, ha jól emlékszem jövő csüt. (06.02) lesz az utolsó osztalékszelvényes nap.
Én az utolsó pakkommal kiszálltam most 5691-en, meg a héten az 56xx-os tartományokban, egyelőre csak Telekomom maradt...
Portfolió átsúlyozásokra gondolok elsősorban, Ricsiben még benne van a hatalmas :) 72 Ft-os oszti, de valamennyi lökést ez is adhatott a papírnak, ha jól emlékszem jövő csüt. (06.02) lesz az utolsó osztalékszelvényes nap.
Én az utolsó pakkommal kiszálltam most 5691-en, meg a héten az 56xx-os tartományokban, egyelőre csak Telekomom maradt...
"Ma se vegyük le a tekintetünket erről az akadályról (5640), áttörése továbbra is vételi jelzés lehet, ami indokolhat egy újabb kört fölfelé 5940 irányába. Meghatározó ellenállásai eddig az értékig nincsenek a papírnak." by RC
Sztm ez most főleg technikai alapú. Az ATH-ig innen már nincs több ellenállás. A következő gyorsjelentés még sokára lesz, uh. lehet addig még járatni. Szvsz.
Engem csak az zavar, hogy ezt a lendületet itt a csúcs közelében kezdte el. Itt vásárolni már necces szerintem. Nem érzem azt, hogy 6000-et át tudná vinni.
napok óta de inkább azt mondanám hetek óta szenvedtünk gyenge forgalom mellett, most meg kilőtt és akkora forgalmat csinált eddig mint máskor egy egész nap. mi lehet a hirtelen érdeklődés mögött?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.