Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem voltam elég pontos. A nem index követő alapokra gondoltam. Akik már 3500 körül vagy kicsivel felette beszálltak speki vétellel. Biztos van egy meghatározott forgatókönyvük, hogy pl. +25%-nál borítás stb.
Nem adhatja el. Neki kötelezettsége tartani x db richtert.Eladni majd később visszavenni esetleg drágábban+ bekerülési ktg. hát nincs sok értelme. Kedves csg a te indikátoraid mit mutatnak?Vagy még?
Törölt felhasználó2013. 11. 08. 12:06
12-14 millió db részvényt érinthet a vásárlás ( nem csak az MSCI által ) !
az az indexkövető alap, aki most (az MSCI döntés miatt) veszi az nem rövidtávra veszi, hanem hónapokra, és vélhetően 5000 körüli célárral (ami a jelenlegi növekedési kilátások fényében jövőre nem irreláis célár)
lehetnek itt majd öntések, persze, de azok spekik lesznek, ezeknek viszont jellemzően jóval kisebb a tőkéjük, mint a nagy alapoknak, akik most vesznek (lássuk be Richi azért kicsi, hogy a nagy spekik figyelmét felkeltse)
Egyelőre visszaveszi, még nincs célár. A tegnapi OTI borítás az MSCI átsúlyozás eredménye plusz lehet betett az MNB-s beszólás is.
De azt valóban jó lenne tudni, hol tartanak épp a vételi db-számban..
Törölt felhasználó2013. 11. 08. 12:01
Igen montam 5400 - et ! Igazából szerintem a Richter lassan megteremti ennek a céláramnak az alapját , tehát egy 6 hónapos időintervallumban elképzelhető !
Azért ha elérjük egy alap célárát az elkezdhet majd borítani. Tudom, hogy más eset, de tegnap az oti 1 perc alatti 150 pontos esése durva volt. Jó lenne tudni az infót, hogy hol tartanak az indexkövetők a betárazással... :)
Gondolkodtam ( tudom hülyén hangzik)! Ma eladom a richteremet mert a pénzt ami felszabadul abból meg veszek Richter részvényt mert nagyon jó lesz .....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.