Rajta voltam én is, de mire a KBC ami 30 sec-enként aktualizál, frissült már a visszapattot láttam csak.
Simán benne van az elütés is, amennyi hülyegyerek van a brokiknál. Nem ér semmihez, így elmegy brokinak. Egy 700 helyett véletlenül 7000 lett piacin.
De inkább nekem az a gyanúm, hogy egy tudatos új lokális aljat csinált, amit majd mindenki vissza akar tesztelni. Önigazolást látok már megint, sok technikus majd bebizonyítja, hogy tényleg.
Simán benne van az elütés is, amennyi hülyegyerek van a brokiknál. Nem ér semmihez, így elmegy brokinak. Egy 700 helyett véletlenül 7000 lett piacin.
De inkább nekem az a gyanúm, hogy egy tudatos új lokális aljat csinált, amit majd mindenki vissza akar tesztelni. Önigazolást látok már megint, sok technikus majd bebizonyítja, hogy tényleg.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.