Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nézhetjük úgy is,hogy lassan az Egis ajánlása bejön az Erstének mert már 18000 felett van az árfolyam.Már csak 10% a különbség,ha mi is így leszünk akkor 45000 felett lesz a papír:)
Az Erstétől tartok,tavaly szitne végig az Egist ajanlották közben megjárta 14 ezret! Miközben végig 20 feletti célárakat irt! Igaz,hogy azért jóval kisebb a forgalom ott!
Concord is emelt.Egyébként minimálisat emeltek.
Nekem az a véleményem,hogy a nagy papírokban a célárak már benne vannak az árfolyamba.(OTP,MOL,TELEKOM)Itt van 25-35% emelkedési lehetőség.Ez majd lassan beépül az árfolyamba.
Reggel a Napi Gazdaság elemzője úgy fogalmazott,hogy a sok rossz beépült az árfolyamba és idén 1 emelkedés várható a Richterben.Ezen az árfolyamon venni kell a papírt.Azért van alacsonyan a papír,mert az indexből kitették.
Persze a felhez kell majd 1 nagyobb gyűjtő is,aki hosszabb távra betáraz.
Aha!Rendben:)
A lényeg szerintem egy-két nap parázás után helyreáll a rend! Bejöhet a leszúrás taktika!
Az Erste azért gyanús ,hogy most emelte a célárat!
Igen,ha fogy a vevő esünk ha gyarapodik emelkedünk!:)
Jó lesz ez szerintem,Bét jellegzetesség, gyorsjelentésre szinte minden esik.Mindegy mi lett volna ez a szokás általában!Erik nyugtat azért!:)Jobban félek Usától egy komolyabb korrekciónak lassan el kellene érkezni!
Mindenesetre én bent állok egy pakkal 505-ön és 36-on is(nem baj ha nem kapok):) Van elég már :)
Most hezitálás folyik ... a 37K eddig tényleg alj volt, de itt venni most kicsit kockázatos rövid távon: bármikor lefelé indulhat és máris mínuszba áll..., de mondom csak rövidtávon .., ezért vennék csak 37K alatt ..
Bogsch Erik elárulta, hogy még egy javaslat van az igazgatóság előtt: döntés születhet a részvények tizedeléséről, ezzel a cél a kisbefektetők bevonása lenne.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.