Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
erre a gyj-re nem fogják venni, sztem tuti, majd ha megemésztik erik szavait, és főleg a háttérbeszélgetések eredménye a fontos, de erről tudomásunk nem lesz, max akkor, ha az árfolyam elindul valamerre...
A tavalyi negyedik negyedévi bevételek alakulása kapcsán a cégvezető elmondta, Lengyelországban a jelentős év/év alapú növekedés részben raktárkészlet feltöltés miatt ugrott meg. Németországban viszont jelentős visszaesés következett be a forgalomban, amit Bogsch Erik elmondása szerint bázishatások magyaráznak, az előző évben magasabb volt a raktárkészlet.
A Grünenthal termékek árbevétele 42,2 m EUR-t tett ki 2012 egészében, míg a teljes Grünenthal árbevétel valamivel 50 m EUR alatt alakult. Az éves várakozás 45, illetve 50 m EUR volt.
Az Esmya bevétele a tavalyi évben alig 4 m EUR-t tett ki, az idei évre vonatkozóan azonban 15 m EUR forgalmat várnak a terméktől. Ezt elsősorban az magyarázza, hogy az Esmya több országban is elnyerte a támogatott státuszt. Bogsch Erik megjegyezte, az ártámogatás megszerzésének folyamata sajnálatosan a vártnál lassabban megy, de nagy eredményként említette meg, hogy a negyedik negyedévben Ausztriában, Dániában, Norvégiában, idén év elejétől pedig Szlovákiában is megszerezte a termék a támogatást. Jó hír továbbá az is, hogy idehaza szintén megkapja az Esmya a támogatást, már ebben a hónapban.
10:05 jobbra: "Az Esmya bevétele a tavalyi évben alig 4 m EUR-t tett ki, az idei évre vonatkozóan azonban 15 m EUR forgalmat várnak a terméktől. Ezt elsősorban az magyarázza, hogy az Esmya több országban is elnyerte a támogatott státuszt. Bogsch Erik megjegyezte, az ártámogatás megszerzésének folyamata sajnálatosan a vártnál lassabban megy, de nagy eredményként említette meg, hogy a negyedik negyedévben Ausztriában, Dániában, Norvégiában, idén év elejétől pedig Szlovákiában is megszerezte a termék a támogatást. Jó hír továbbá az is, hogy idehaza szintén megkapja az Esmya a támogatást, már ebben a hónapban."
:):) muszáj volt!!! már 2 napja akartam, 37k körül, állítgattam össze-vissza és nem tudtam venni, tegnap meg nem jött le értem, ma kihasználtam a lehetőséget:):)
Lehet ma meghintáztatják.Én tartom szigorúan.Véleményem szerint nagyok gyűjteni fogják hosszú távra.
Célárak az egész BÉT-en ennél a papírnál vetítik elő a legnagyobb emelkedést.
Ez azért be szokott épülni.Kérdés az,hogy mikor.
Jelentés meg nagyjából a várt lett.Több tétel minimálisan gyengébb,de a nettó profit az sokkal jobb.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.