Aki 16 nyarán vett bele nem őszinte a mosolya :) Sajna nekem újfent nincs zsozsóm, vettem belőle ABT, ABBV a multkori eladásaimból, maradt 80 dolcsim szabadon.
ABBV: MACD Naposan most fog bejelezni. Nyugdíjas vétel. Plusz bő egy hete szintén aranykereszt. Ami kicsit csalóka, mint máshol is, mert most esnek szépen sorban a márciusi napok, de azért mégis van. Szvsz.
Én ma ezt tettem, 17 felett elpasszoltam megint a teljes pakk 1/3-t. De én CRM-t vettem belőle és tarcsi pénzből (Salesforce, legnagyobb felhőszolgáltató, stb), mert mostmár naposan is vételre áll, szép gyertya pénteken, 180-184 neki a “behalási zóna”, addig tutira elmehet, 184/185 felett kitör a cup & handle-ből, aminek a mélysége 120-180.... Plusz aranykereszt készülőben...
Köszi, dobtam is végül, csak sajnos hamarabb kellett volna.. azért lett nyerő, de ha hamarabb kapcsolok, legalább 10%-al nagyobb a nyerőm.. Köszi még 1x :)
Szia Sigmund! FRO jó kis oszti papír lassan emelkedik de biztosan.... Osztalékig 1 v 2 hullámot tuti megcsinál majd.... 1,4 USD lesz a 2020q2es oszti ami nem rossz, ex divident date asszem szeptember 3. Sok sikert hozzá :)
én belevettem a RIG-be és FRO-ba (meg a Hertz-be is, de az már adtam, tegnap nyereségem ma elvesztettem benne, tényleg rulett), hogy legyen egy kis játék, reiteket, T-t és Babát tartom..
REIT USA