Nem én voltam, 2100 óta gyűjtögetem, még mindig, bár már csak kisebb pakkokat. Soknak is tűnt az a 4% emelkedés egy napra. Nagy rali nem hiszem, hogy lesz egyelőre, de stabilan növekszik, 1-2%-ok azért vannak.
Bizony nem. Nem csak a bif-be atmozgatas volt az oka, hanem az is, hogy napok óta csökken benne a forgalom és meg kellett volna hirtelen rántsák 180 irányába ahhoz hogy a chart is valahogy ki nézzen. Tehát már érlelődött bennem, hogy az egy rossz döntés volt.
BIF-et tudom még ajánlani, eddig stabilan növekedett 2100-ról, jók a kilátásai, SZIT-es lesz/lett(?), split lesz a közeljövőben. Szvsz 3000-ig biztosan elmegy hamarosan.
nem jelent sokat, de én is minden nap egy megrekedéstöl félek, ma nagyon esélyesnek látom 3220-3300 sávozást. Ez a több hetes emelkedésnek jót tenne, mert lehülne a papír, de nekem mai tradenek nagyon rossz lenne. :) Egyelöre nekem is csak 3220-on van benn vételem. Másrészröl tegnap kis eldobott csomagokat hatalmas tételben porszívóztak fel és a záró is azt sejteti, hogy ma elmehetnek 3500ig. Szóval nagyon ellentmondásos,én is figyelni fogom.
rbbj kereskedése