2013 decembere óta van 10-es ker.könyv: egyrészt decemberben ingyenes is volt, másrészt asszem a legelső volt a 10-es könyv bevezetésében, de min. első háromban volt, és az Erste is csak tavasz vége felé lépett ezen szolgáltatás bővítésében ...
Logikus,hogy aki napira akar kereskedni annak minek a deviza.Mondjuk ez nekem se jutott volna eszembe.
Ha lesz érdeklődés forint alapon,akkor tuti,hogy később bővíteni fogják a palettát.Még az is lehet,hogy napon túlra is lehet majd kereskedni külföldi papírokkal,forintért.
Csillagos ötös a kreatív hozzáállásukra (is)!
Úgy gondolom, hogy Önökön kívül nem igazán reagálják le ilyen pozitívan az ügyféligényeket.
Még egyszer köszi, csak így tovább!
Igen Forintra kellene kialakitani termekeket. Jo nagy forgalma lehetne Randomnak, sot sok ugyfele is. Tudom devizaban van elszamolva, ezert nem tudjak megoldani a kulfoldi piacot, de most talan megis nehany instrumentumot?!
Ez lenne egy nagy lehetoseg. Kulfoldi piacok, devizak, nyersanyagok forint alapon.
Hulyeseg?
Ha mar itt vagyok. Randibol megnyitom a grafikonelemzos chartot. Az ablakat alig tudom szethuzni, kinagyitani. Lepkefing a kep. Tudja valaki teli kepernyosre hogy lehet rakni?!
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?