Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 11. 22. 18:11

PORTFOLIO KLUBESTEK  

Kedves Fórumtársak !

aki eljön a poftfolio.hu által szervezett klubesetekre - értelmes és higgadt szakértőkkel találkozhat!

szerintem a közönség is válogatottan jómodorú és nemcsak viselkedni tud, de szerintem ért is ahhoz, amivel foglalkozik..

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 11. 22. 21:05
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Én vagyok az eredeti, és nagy rallyman!
Szóóóval szervezni kellene egy talit, ahova az itteni fórumozók elmehetnének!
Biztosan király lenne!
Szoros barátságok alakulhatnának ki...:P
22
22
22
22
Törölt felhasználó 2007. 11. 22. 20:59
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
MOST MELYIK VAGY A SOK HASONLÓ NICK KÖZÜL?

egyébként nem én vagyok a meghívő és ha nem olvassátok a továbbképzési lehetőségeket, akkor miről is beszélünk?

ez nem akart személyskedés lenni:

csak tájékoztatlak, hogy szokott klubesteket tartani a portfolio.hu , amelyeken neves előadók, a cégek hivatalos képviselői és/vagy a PORTFOLIO ELEMZÓI VESZNEK RÉSZT, tartanak demot, és lehet kérdezni, és személyes beszélgetést folytatni olyanokkal, akiket a gazdasági média naponta megszólltat....

Tehát nem akárkik!
Törölt felhasználó 2007. 11. 22. 20:47
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Szivesen elmennék Pista!
Kérek meghííívóóót!
Törölt felhasználó 2007. 11. 22. 20:45
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Szerintem, ezt nem lehet így megoldani, hogy átmentek a tőzsdecápákra, vagy bármilyen platformra, ugyanezek a problémák fel fognak merülni - szerintem. De menjetek, ha akartok. -:))) Miért gondoljátok, hogy ez moderálási kérdés, nem az. Hisz, vissza lehet kerülni, más nick-kel, ugyanazt írom, amit a pannonplast-on: "a másik a feudális változat se rossz (amit javasoltak), hogy csak a pf nyithasson topikot, innen már csak az jöhet, hogy ő is nevezzen el minket. Nemde?! A portfolió fórum mi vagyunk, a fórumozók, nekünk kell megváltozni, és AKKOR KÉNYTELEN a Portfolió is. Ez csak így megy!!!!!!! "
Gentlemanusnak igaza van, bocsánatot is kértem egyedül én, de nem gondolja-e át azt, hogy azért önzés egy vita miatt egy értékes, sokakat érintő/érdeklő topikot bezárni, mert egyszer-kétszer vita kerekedik. -:) És, mert nem érvényesült egy akarata, ahelyett, hogy harcol tovább, otthagyja az egész portfoliót. Arról nem beszélve, hogy a tőzsdecápákon sokkal keményebb anyázások mennek. Pedig én aztán igazán megsértődhetnék, ui. 4x kitiltottak és úgy, hogy semmilyen kinga nicket, (ha bármit teszel elé vagy utána) nem fogad el a rendszer. Ez PÉLDÁUL felháborító az összes kinga nevében... Nem csak én vagyok kinga. Plusz, IP címet is kellett váltanom, mert 2 elfogadott regisztráció után, A MÉG NEM IS HASZNÁLT!!!!!! nick nevemet tiltották ki, csak mert kinga volt benne... Mégsem hiszem, hogy ez a megoldás -:)))
Törölt felhasználó 2007. 11. 22. 20:38
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
ÉS EZT VETTEM ÉSZRE,minden olyan közösségben, ahol a névtelenség személyes találkozásban oldódott!

és nem azért, mert a következményektől félnek az emberek!
Nem, csak azért, mert egymás megismerése, egy gesztus, egy privát szó...
LEHETETLENNÉ TESZI AZT A GONOSZ és rosszindulatú, fölényes kommunikációt.

csak félek, hogy azok, akinek veszteni valójuk van a lelepleződéssel...el sem jönnek.

DE A FÓRUM FENNMARAD...akkor is, ha nem akarjuk kioktatni egymást, a valós vagy vélt szellemi fölény senkit nem jogosít fel MODORTALANSÁGRA !
Törölt felhasználó 2007. 11. 22. 20:33
Előzmény: #3  sly36
Sly ! a tőzsdézők, hogy finoman fogalmazzak: erős egyéniségek !

De vedd figyelembe, hogy Phylaxia csapat összetart, ami nem azt jelenti, hogy mindenki ugyanazt az árfolyamot várja,

DE SENKINEK NEM JUT ESZÉBE A MÁSIKAT POFÁTLANUL LETORKOLNI !
Törölt felhasználó 2007. 11. 22. 20:33
Sly ! a tőzsdézők, hogy finoman fogalmazzak: erős egyéniségek !

De vedd figyelembe, hogy Phylaxia csapat összetart, ami nem azt jelenti, hogy mindenki ugyanazt az árfolyamot várja,

DE SENKINEK NEM JUT ESZÉBE A MÁSIKAT POFÁTLANUL LETORKOLNI !
Törölt felhasználó 2007. 11. 22. 19:35
igaz, én is voltam már, másrész nincs oda a fórum, hidd el minden csoda 3 napig tart!!! Már a nős fórumot is temették, csak a fáradságot sem vettem, hogy beírjam.... S lőn. Szóval fel a fejjel -:)
sly36
sly36 2007. 11. 22. 18:21
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Ha már a fórum odalett, ez is egy jó lehetőség a tőzsdét komolyan érdeklő és tanulni vágyó embereknek.
Csak sajna Pestiek előnyben....
Törölt felhasználó 2007. 11. 22. 18:12
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
ÉS FŐLEG AZ ARCÁT, a személyiségét adja a véleményéhez----------éppúgy mint a HÁZIGAZDÁK !

Topik gazda

rapista
3 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek