Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Türelem. Órás MACD beadta a vételi jelzést. Egy szép záróval a napos MACD is befogja adni. A napos engem jobban érdekel. Hosszabb távon gondolkozom. Jó lesz ez. https://www.tradingview.com/x/AdB74CJI
Hagyjuk mar... Mert beallok vételre a könyvbe és más is oda áll. Azert álltunk oda, mert ezen az áron nekünk megeri... Ugyanúgy lehet adni és venni is, elé meg mögé állni is...
Én nem tartom spekának magam. Hosszabb távon is tartok papírt, amelyikben látom a jövőt. GSPARKom 800-tól volt, most adogattam el 10 év után. Viszont a piaci folyamatok útjába állni nem egészen tisztességes eszközökkel túlmegy azon amit én megengedhetőnek gondolok, bármennyire is csak "speka" az elkövető. Ezt hívják tisztességtelen piaci magatartásnak.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)