Zsiday nagyon okos ember és becsületes is. Személyesen is ismertem a múltban. Pár ember van, akire rá merném bízni az összes pénzem. Ő az egyik. Ezért is van elég sok Plotinusom.
Többször elmondtam, hogy felejtsétek el a havi eszközérték figyelését. Aki nem bízik benne, adja el. Aki igen, vegye meg 10-20-30 évre.
Nézzétek meg mit ért el, aki 20-30 évre vette Drcukenmiller, Buffet, Ichan bef alapját, cégét. Druckenmiller az abszolút csúcs és a "kedvencem" a stratégiája miatt is /meg Jim Rogers és Soros/.
Többször elmondtam, hogy felejtsétek el a havi eszközérték figyelését. Aki nem bízik benne, adja el. Aki igen, vegye meg 10-20-30 évre.
Nézzétek meg mit ért el, aki 20-30 évre vette Drcukenmiller, Buffet, Ichan bef alapját, cégét. Druckenmiller az abszolút csúcs és a "kedvencem" a stratégiája miatt is /meg Jim Rogers és Soros/.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)