Sziasztok!
A Phylaxia közgyűlésen ismertetett eredmény (az április 28-án közétett konszolidált eredmény) MINUSZ !!!!!!! 190 millió lett.
Ez sokkal nagyobb veszteség mint amit eddig tudtunk.
Ha a per eredménye 150 millió körül lesz, mint ahogy a cégnél nyilatkozták akkor nullában vagyunk, hiszen ezt már el is vitte a konszolidált veszteség.
Egyébként még két dolog: Én sem értem miért hallgatják el a hírekben, amit pénteken közöltek, hogy sokkal nagyobb lett a konszolidált vesztesége, mint a gyorsjelentéses. Meg az a másik hogy a phyl vezetése tavaly azt mondta, mekkora lehetőség a cégnek az EU csatlakozás. Itt is hazudtak, mert mínusz 119 milliót jelentett ez a nagy lehetőség.
MikiRúki! Mennyinél szálltál be a Phylbe? Szerintem sok jóra ne számíts se fundamentális alapon, sem pedig abból a szempontból, hogy marha sok kisbefektető van beragadva a papírba.
Szóval nem ...ninety "csak" ...nineteen :)) de valóban érdekes ez a csönd, különösen, hogy a februári gyorsjelentésben még + 46,3 millió üzemi eredmény szerepelt, azóta elkeveredett úgy kb. 80 millió
fribell igazad van, bocs. minusz 119, de ez is sokkal magasabb mint amit eddig tudtunk. A vörös ködtől nem láttam. Egyébként a -119 millió sem jelent meg szinte egy hírekben sem. Agyon van hallgatva.
Az a helyzet szvsz a peröszeggel, hogy legyen akár több is mint a várt 150milla, egy olyan edénybe kerül, aminek lyukas az alja. Ennél a cénél igen nagy a menedzsment kockázat. Ez köztudott. Nem tesznek erőfeszítéseket a cégért és talán soha nem is tettek. Kérdezek én valamit: ha egy közepes tányér foshoz egy akár nagyobb tányér finom édességet hozzákevernék te megennéd? Még a legkíváncsibb is csak megkóstolná. Ezért vannak olyan sokan benne. Rólam tudni lehet, hogy sokáig sok pénzzel benne voltam még vagy 2-3 hónapja, közepesen jó beszárral (68-69) vártam sokat, és nem adtam el akkor mikor 80ra futott (pedig akartam) és végül a második felfutásban (ekkor már csak 76ra ment) köptem ki. Nem lesz meg a 100-150es ár szerintem még ha kijön a hír sem. Egy picit megugrik majd, de a befektettett pénz a várható hozammal nem elfogadható szerinetem ilyen hosszú időtávra. Ettől függetlenül kívánom hogy mindenki jól járjon.
Trini! Óvakodj a a Phyltől!! !!!! én már évek óta benne vagyok ebben a szarban, tehát tudom mi, nekem nem kell a kamu -- olyanokat írok, amiknek mind utána nézhetsz a neten: a perösszeg: 150 millió körülit vár a Phyl igazgatója is, aminek a tényleges kifizetése még évekig húzódhat a fellebbezés miatt !! tőkeemelése k többször voltak már, a veszteségek miatt kellettek is, semmi árfolyamhatásuk nem volt !! akvizíciókat hirdettek már évekkel ezelőtt is, én azért szálltam be, ezzel basztak át engem is. !! ez a közgyűlés meg egy nagy rakás trágya volt, a kisrészvényeseket leszarják, semmi konkrétum, csak az a hazudozós ígérgetős cigánykodás mint évek óta !! felvásárlás? Hagyjál már.... Kb. 5 éve is ezt találták ki egyes beragadt kisrészvényesek. Néha felreppentik. Semmi alapja.
A veszteség mértékénél jóval nagyobb a perösszeg. A tőkeemelés, akvizíciók, vagy a felvásárlás lehetősége 70 környékén megtartja.
Törölt felhasználó2005. 04. 30. 06:51
A konszolidált minusz 190 milliós eredmény után nálam végképp betelt a pohár. Nagy sz***r ez a cég. Ez a véleményem . Tele van a hócipőm, hogy csak a rózsaszín jövőképükkel hülyítik a részvényeseket. Már tavaly is hülyítették a befektetőket és ekkora veszteséget csináltak.
Phylaxiánál nagy veszteség
A Phylaxia közgyűlésen ismertetett eredmény (az április 28-án közétett konszolidált eredmény) MINUSZ !!!!!!! 190 millió lett.
Ez sokkal nagyobb veszteség mint amit eddig tudtunk.
Ha a per eredménye 150 millió körül lesz, mint ahogy a cégnél nyilatkozták akkor nullában vagyunk, hiszen ezt már el is vitte a konszolidált veszteség.