jó lesz ez, mnt ez a negyedév is. bár a köv. hónapokban lesz néhány favorit és csak utána. a cél meg részemről 120-140. csak majd még időben tudjak beszállni..
Azért nézzük a forgalmat is, újabb csökkenés az árfolyam oldalon, míg növekvő forgalom, hull a férgese... Azért a mai napra roppant kiváncsi leszek, én 52-53-at várok, de szívesen vennék egy megpattanást, bár ebben a környezetben elég nehéz lenne, mindenesetre annál értékesebb.
még az is lehet, hogy tényleg vétel lesz belőle, de gyorsan :) a mai utolsó kötés úgy tetszett, bár lehet, hogy csak egy elszánt speki volt, aki kockáztat pár millót :) mostantól komolyabban figyelem a fejleményeket
teljesen igazad van, az utolsó jelentés jó volt. erre május óta öntik a papírt. elég alapos tesztnek tűnik. de vehetjük a rábát is.. folyamatosan rossz hírek, leminősítések, ennek ellenére 1000 fölött van, valamiért mindig megveszik. ezek az érdekes dolgok. egyébként kedvelem a phylaxiát, és ha azt látom, hogy a kicsit magához tér, biztos, hogy bevásárlok. szerintem van benne fantázia, csak még azt nem tudom, hogy mikor.
Veszélyes út, amin jársz, veszélyes útr amin járok, egyszer Te is hazatalálsz, egyszer én is hazatalálok :))) Szóval a veszélyesebb utat választotta, az "52"-est... Bár még meggondolhatja magát :))
Én nekem gyanús. Miért jönne rosszhír? Az előző jelentés kifejezetten pozitiív folyamatokat tükrözött. És ha csak tesztelik a piacot, vagy csönben megpróbálják minél olcsóbban hozzájutni a papírhoz... De fundamentumok nélkül nehéz bármit is mondani, én inkább a 61-es "útban" bízom. :)
lehet, hogy mozgolódik, de melyik irányba? eladás 155.000 db. 61 ft-ig vétel 33.000 db. 52 ft-ig az 55 Ft meg minimum, ha ez alá megy, akkor eddig ismeretlen területeket fog felfedezni.. majd ha jön a rossz hír, akkor majd veszek belőle
Az Econet is :) Bár kétségtelenül az Econettel nagyobbat lehet bukni 1 Ft-ig. Ecoval a pénzed 1/75-e maradna meg, Phyvel kicsit több, 1/56-od :)) De további 1 Ft esésnél már mindegy is :))
Phylaxia