500 ft se ér. 27 millió adózott eredmény. Vicus beragadt. 500 ftig senki ne vegyen. Úgy járnak itt is mint a NAP nyrténél. 10k várt Vicus most már kiszállna bukóban is.
Hát igen, valamiért az indulásnál nem adtak részvényt. Nem is értem, mert jellemzően ott kellett volna kidobálni akkora mennyiséget, hogy aztán legyen mivel kereskedni. Ahogy nézem, novemberben a nagy felpattanásnál kezdtek adogatni. Mondjuk franc tudja mennyi van közkézen, de amennyit ők adtak (és jelentve volt) az nagyon kicsi mennyiség ahhoz, hogy pörögjön a papír. De rajtuk legalább látszott, hogy érdekli őket az árfolyam, mert amikor esett, akkor veszegettek is. Mondjuk azt is nagyon visszafogottan, ahhoz nagyon kevés volt, hogy fenntartsa az árfolyamot. OXO-nál is ezt láttam, ott is beleveszegetnek a tulajok. Figyelem a papírt, ha beindul, érdekes lehet. Nem tudom miért nem forog, talán ha jelentenek, akkor megpördül valamerre :)
Hát ezek semmik egy Nap, vagy Epduf öntéshez képest. Amit ők adtak, az éppen csak arra elég, hogy legyen mivel kereskedni. Bár ahogy nézem a forgalmakat, még arra se...
A tőzsdei bevezetéssel a Pensum ebbe az irányba tett ma egy fontos lépést, melyet a későbbiekben akár nyilvános forrásbevonás is követhet.A Pensum Group 2012-es alapítása óta nyújt humánerőforrás-szolgáltatásokat Magyarországon, majd később külföldön is. A társaság árbevétele az elmúlt években dinamikusan emelkedett, 13,8 százalékos növekedéssel 2018-ban elérte a 2,2 milliárd forintot, melynek 40 százaléka származott külföldről.
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf