Eves jelentes 25%al jobb volt mint elizo ev lehet szamolni.elozi evbe jott tozsdere es 500ftra ertekeltek tehat +25% az 625ft hizzaadjuk a piacot 800-900at erhet kb.menni fog 1000 ala.
Volt már 1400 is, ott is adtak el, bár nem a tulajok. Mindig van, akinek nincs ideje, pénze, kedve ülni egy papíron. De ez úgy is kiderül hamarosan 😄 Az viszony tény, hogy nem nagyon kommunikálnak, csak a kötelezőt. Ha beszámolnának a sikereikről, jobban forogna a papír. Mondjuk most legalább élénkülés van, pár 100 rv forgalmuk azért becsúszik, ami látva a nevetségesen alacsony tőzsdei forgalmakat, haladás. Jó lenne itt megint egy rali, hát ha akkor jobb áron kidobálnának pár 1000 részvényt. Amíg ilyen kevés van forgalomban, addig csak oldalazgatnak.
Mit tudnak csinálni? Ha bedobnak több 10.000 darabot, akkor dögöljenek meg, mert leöntik. Ha nem dobnak be, akkor dögöljenek meg, mert nincs forgalom. Ha megveszik a könyvet és felhajtják vele az árfolyamot, dögöljenek meg, mert átverik a kisbefektetőket, mert mesterségesen tolják fel az árfolyamot. Nem tudnak jót tenni... Benne ülök az EPDUFERR-ben vagy 45 % bukóval. Bevezették, első napon felment, leöntötték, most vegetál. Nem mondom, hogy dögöljenek meg, mert részvényt értékesítettek. Ezért jöttek tőzsdére. Én voltam a hülye, hogy lelkesen vettem, ráadásul úgy, hogy nem is bízok a cégben, csak spekulálni akartam. A Pensumban legalább bízok. Ezek régóta piacon vannak, jó az ágazatuk. Ha áll is benne a pénzem, legalább befektetésnek jó. Bár szerintem bőven van még benne emelkedés is.
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf