6 ezer még a héten. Noha van SETem , kétlem , hogy az lenne a következő , túl nagy kavarás van ott , a két üres kicsit sem hiszem. Ezekhez az Xtendes vackokhoz hasonlót kell keresni , várni szerintem.
Lila gőzöm sincs, de ha tippelnek kellene, akkor vagy a Nordra, vagy a Nutexre, vagy pedig a Setre tippelnék, de ez nekem is lutri, és ezekből van nálam, ezért lehet, hogy vágyvezérelt gondolkodásból eredők a tippjeim. :)
Ma az egész BÉT halott egyelőre . Ez még pihen egyet a kovetkező futam előtt , NAP , OXO , GOPD ugyanez volt , még csúcs előtt van bőven , utána majd kb 1500ra beáll
Aki ügyes volt csinált benne egy jó kört gratula nekik ! Aki benne maradt akár van több év mire kiolvadhat. Nézzétek az Oxo, Nap, teljesen megölték a forgalmat eladhatatlanná tették.
Persze, spekázni jó, de nem stratégiai befektetés, ahogyan korábban írták. Én is nyertem rajt, nekem is visszahozta a DM-es bukót, de már spekázással a DM is egy részét. Azonban hosszabb távon nem mernék feltenni rá nagyobb összeget.
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf