Ez igaz! De engem az érdekel amiben benne vagyok. Erről tudok véleményt mondani saját tapasztalat alapján. Az, hogy vannak ennél szarabb cégek is a BÉTen nekem nem jelent sem boldogságot, sem elégtételt. Ez szar és én rosszul döntöttem, hogy egy fillért is bele fektettem. Szerencsére nem sokat, de akkor is kár volt. Ha másoknak vigasz, hogy vannak a Pensumnál rosszabb cégek is, akkor győzködjék nyugodtan magukat, sőt ajánlom nekik, hogy bővítsék pakkjukat, vásárolják bátran!
Azt láttam én is hogy leadták 2100 rá de megjelentek a "vevők"is pár 100 db al volt vevő 2180 ön is, de ő már nem kapott. Valaki megunta és minden áron szabadulni akart tőle?
Nem akarom már eladni, beragadtam belátom. Majd akkor adom el ha lesz valamiféle kamu felhúzás. Annak volt igaza aki anno azt írta, hogy bottal sem piszkálná!
Igazad van! Inkább lett volna szar a tavalyi eredmény és nyugodt szívvel eladtam volna. Erre jó lett és a kilátások is jók. Közben 2100, likviditás nulla. Valóban egy talicska fős, vagy még az se!
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf