gyűjtögettem belőle az utóbbi pár héten Én is, mert olyasmi szar állapotben és áron van mint a Phylaxia volt pár hónapja 65 forint körül... annál bejött....a gond egyébként pont ez vele hogy ilyen áron mint most van kicsi tételek vannak és mind lefele mind felfele gyorsan elindulhat....
az a baj, hogy mi se látjuk, amit látni kéne már
tény hogy a freesofttal és az ecóval hármasban beszálltak a high tech vagyonkezelő és szolgáltató kft-be, amiről máig nem tudunk semmit
...hát nem tudom mit láttok még ebben a papírban! Én benne voltam 2000-ben, majd tavaly is mikor felugrott, ...de mindkét esetben volt sztori........most van-e?
És, ha úgy tudnak sokat venni, hogy ne emelkedjen nagyot az ár, akkor vasznek, majd pár száz db- bal visszanyomják az árat. Nem szeretem az összeesküvés-elméleteket, de szerintem az elmúlt évek egyik legszervezettebb, legsikeresebb gyűjtögetése folyik. Aztánn majd meglátjuk.
Már pár hónapja is az "5 db -os emberke" manipulálta az árat. Hát igen, itt elég sokat zsákolnak egyesek ebből a részvényből. Szvsz 1-2 hónapn belül nagy kitörés várható!
Pannonflax