szépen kivetted ma a papírt. :)
újra megy fel 100 fölé.
Törölt felhasználó2014. 07. 29. 21:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kb jó a számításod.
Hogy mi a jó vagy rossz üzlet azt mindig csak a jövő dönti el.
Az árfolyam minden rossz hír ellenére tartja magát; nem adják, vagyis optimista a várakozás még most is.
Nincs komoly pakk a könyvben. párezer darab meg nem oszt nem szoroz. Nos ha ők nem akarnak felszámolást, majd a hitelező kikényszeríti. Bár nem tudom az hitelező miért gondolja hogy ha ragaszkodik a könyv szerinti értékhez, az neki miért jó ? Mert úgy sosem jut a pénzéhez ? Másik forgatókönyv jutott eszembe. Új tulajok, más cégeiknek akarják átjátszani az ingatlanokat ? A hitelező meg segít is nekik. Tudtán kívül. Utána még az értéktelen részvényeket is le kell ám majd adni... vagy előtte. Akkor lesz tolvaj papír. De nem 100 forint alatt fogják a már üres cég papírjait kidobálni... ezért kellett csődközeli, ingtalanos eszközös NYRT, mert dupla haszon. Innen még bőven benne van a duplázás. De nehogy vegyen bárki is erre amit írtam. Nekem konkrétan 3k van és azt megtartom, bármi lesz is.
A baj, hogy kicsúszott az időből. A könyv szerinti értéken való értékesítést már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna tenni, ami befolyik abból rendezni a napi ktg-ket...
Viszont most már erre nincs idő, marad az fa, sajnos szerintem.
Pannonflax