mit talán?meglepödtél 228 nál hogy nem megy tovább füstöl a pénzed?ideges vagy gondoltam!azt hitted veszel 170k és isten vagy hát tévedtél!ezért 40huf lesz
Viszont alig lett veszteség...
A pereket meg kellene nyerni, valamit eladni a likviditáshoz, akkor van idő a leány felszámolása és az ahhoz nem kapcsolódó vagyonelemek eladására.
Persze ehhez több kell így mint a super mázli faktor...:😆😆D
Az az est villant be mikor a kaszinóban ül két ember az egyik (20-as tét)odaszól a másiknak (1000-es tét) hogy vegye ki mert milyen jól áll, most adott a gép egy csomót. Persze nem veszi ki mert bukó így is, meg hát amúgy sem... persze elmegy minden. Utána meg nem győzi szajkózni az egész teremben hogy ő megmondta és milyen hülye ez a másik... majd beleszürcsöl az ingyen kólába és odaül a jól megtömött géphez egy kicsit kihozni belőle...
egyébként vicces volt a mai nap nagyon olyan volt a működési elve a részvénynek mint a szivattyúnak 105-110huf bekapcsolt leöntötte a népet egy kis trutyival 97-98nál mindig kikapcsolt és ezt csinálta egész nap de ez se tűnt fel ezek szerint senkinek mert nem írta senki aztán megfulladtak és csend lett mint hétfőn!
Jó estét kívánok ebben a mai napban semmi meglepő nem volt jómagam és a doktor úr számára én hétfőn előre jeleztem,hogy mit kell csinálni és merre megyünk a doktor úr pedig ma reggel tájékoztatta a tisztelt közönséget.előrejelzésem megtekinthető volt pflax topik 6812-es előzmény rovatban.előtte is csak az esésre spekuláltam,spekuláltunk. 228huf óta.2 darab fontos tudnivalót nem vett figyelembe a tisztelt közönség melyet súlyos hibának véltem!figyelmeztetésemet leadtam a biomedikal topik 2348-as és a 2381pontnál.
Pannonflax