A fizetés képtelenség lebegtetése, két hetes hír, én meg az áprilisi kgy óta figyelem a papírt. Már leírtam a cég anyagi helyzetét. hogy hozták összhangba a jegyzett és a a saját tőkét a névérték csökkentéssel, hogy vitték ki ezzel a tavalyi veszteséget a papírból, stb. Először látszik konszolidálódni a cég. A csődeljárást elnapolva. HOgy képesek-e valaha is nyereséget termelni az a jövő zenéje. Mindenesetre az 50 ft részvényár a lehetséges csődöt árazta. Most az épp nincs porondon.
olvasd el a híreket. kiadták, hogy a 2. félévre nézve kétséges a fizetőképesség megőrzése. az ingatlanos pedig lelépett. hidd el, már rég nincs 5% felett. mire kijön a hír, már 0 darabja lesz. ma kicsit meghúzza 130-140 közé reggel, aztán borít, 40-50000 darabot.
Ha Erynek megvan még a pakkja, akkor lesz még up. Szerintem itt megint venni fog. Ha kijön a hír hogy 5% alá ment akkor kiszáll, és jódarabig nem lesz vevő a papírban. De hogy felszámolás lenne , egyelőre nem hiszem.
Saját kútfőből :D Vidor amit mondasz, nem nehéz megjósolni, előbb utóbb biztos az lesz. A kérdés hogy előtte lesz-e még megrántás. Mert a két kihúzással eddig is szépen lehetett keresni. Neked meg savanyú a szőlő :_D
na, várhatjátok a csodát. 1-3 nap és jön a hír, hogy az ingatlanos tőzsdés haverotok lelépett. :)
lehet majd köpködni őt is. nagyon csendben van, holnap mehet 100 alá, aztán valahol 40 ft alatt stabilizálódik, pár tízezer forintos napi forgalom mellett, míg fel nem számolják.
Hát remélem holnap már nem fog esni,ugyan is 120 nál belvettem.
Törölt felhasználó2014. 06. 17. 17:23
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 06. 17. 17:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
A mai forgalom meghaladta a 80.000 darabot. Vagyis ha ugyanaz a személy húzgálta fel pár ezer darabbal, hogy utána tízezer darabokat is önthessen, akkor is eladhatott 50-60 ezret a maradék 30 ezerrel meg majd csak lesz valami. Ja, ez csak az én véleményem.....
Törölt felhasználó2014. 06. 17. 17:15
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 06. 17. 17:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ery kiszáll 120-on? Részvétem a 90.000 db tulajdonosainak.....
Pannonflax