Hunminingban beton biztosan kitömték a népet,mindig beveszik ezt a hülye befektetői szándéknyilatkozatot ez hihetetlen:azt a pénzt itt költötték volna el spekik akkor 160huf biztos árfolyamon ragadtunk volna!Amit ott elégetek és jön a te általad jósolt 6 huf árfolyam,ami jó lesz 12-14huf árfolyamnak is,én erre saccolnék.Jó mert ez részvény se egy csodapapír meg most gáz van az is tény de akkor is jobb mint az szerintem.Ott csak mese mese mátka van.
Üdv!Az idő eljött!60 a határ jelenleg.Újjászületünk nemsokára s részvényáraink egek felé emelkednek.Addig is várj türelemmel még befektetői környezetünk javuló,adó terheink nyugvó pályára térnek.
Nem baj, hadd röhögjön. :) Az ilyeneknek aztán arcukra szokott fagyni a mosoly.
Éves kilátásaim? Most jegelem a papírt, egyelőre nem fogok foglalkozni vele, ahogy már korábban is írtam. A feltámadás (ha lesz) odébb tolódott.
Nem ez nálam a főcsapás iránya, már írtam. Ami meg van, az úgy látom, sokáig meg is marad, nem kér enni, ahogy mondani szokták. De majd jön mindjár a gróf úr és megmondja, mennyire nem értek semmit az egészből...
egyébként a meglátásom az,hogy kevés a tulaj (részvényes) a könyv üres volt lehetett volna 4huf is kötés de nem volt és nem is lesz soha de még 15-20huf-on sem.(vagy csak viccből)Ezt a játékot nem sokan játsszuk!Én egy darabig nem leszek.Ha kitartasz meglesz a gyümölcse ne feled!üdv.
Pannonflax