csak nézz rá most minimális kötés óriás profit!0-idegjáték.természetesen azért a kettő nem összehasonlítandó Pflax kontra Ehep de hasonló mozgásra képes lesz majd.
Üdv!Hasonló mozgásra számítok mint Ehep részvénynél.350-450,400 után jön a 700 2k 200k zsebre lehetett rakni tegnap és ma is.Csak Pflax nem szabad eladni majd elsőre csak 600 nál.üdv.
Így van, nincs ezzel a részvénnyel semmi gond. Alig hinném, hogy még innen túlzottan esni tudna, de majd meglátjuk. Szerintem hosszabb távon emelkedésre van ítélve. Yo8!
Gyöngyszemünk milyen aranyosan pihen a kilövés előtt.Tartja magát nem zuhan nem emelkedik hidegen hagyja a külvilág.Ráér még piheni.Jó hétvégét Pflaxosok.Üdv.
Én is változtattam a befektetési szokásaimon.Faszt a brokik picsájába is.Amibe fantáziát látok és olcsó is abból veszek és megpróbálom szép haszonnal értékesíteni.Ez a ki be ugrálás nekem se volt jó,sok a költsége.Talán ezek is hozzájárulhatnak a kötések ritkulásához.
Heló, nem megyek, egyetlen téma van a hirdetés szerint, ha jól emlékszem, új könyvvizsgáló megválasztása és díjazása. Ilyesmin nem kell izgatódni, efféle mozgás mindig előfordul...
most néztem egy sárga épület kivágott fa van az épület előtt Lisznyai utca 23 sarkán egy rendőrbácsi állt a sarkon,képeken ezt láttam ha megfelel még a valóságnak,persze rendőrbácsi nélkül mert ő már biztos nem áll ott.:)
kéne de nem tudok mert dolgom van sajnos,27-n is gyűlésezek,na mindegy lassan eljön aminek jönnie kell győzelem vagy halál.én végig csinálom az biztos ha gáz lesz már elbúcsúztam a benne lévő pénzemtől.
de ez rendkívüli lesz?és nem az éves rendes gyj,mit akarhatnak vajon?felfüg kivezet?csőd=pince?vagy királyság?tavaly április 29-én volt a rendes gyj,most 7-re rendkívüli.
Pannonflax