Benne volt a könyvben, de teljesen mindegy. Szerintem most pár hét pihi, hogy meddig csorog a jó ég tudja. Azért szépen ment fel az utóbbi napokban. Ha 500 megtartaná továbbra is ígéretes lehetne.
És 500 / 501-ről a támaszokat levitték 485 / 486-ra.....
Próbálják visszarendezni az árat......olcsóbban akar a H-T mér részvényeket, és kb. még 100000db-ot vehet jelentési kötelezettség nélkül.......
Attól tartok, abban lesznek érdekeltek, hogy lefelé nyomják ismét az árat........
Ne legyen igazam, de mi van ha a következő jelentésig megint lefelé nyomják, majd vagy a Q4-el, vagy a 20,01% elérésekor lesz ismét ralli, és esetleg onnét tör ki 600 fölé ???
Vélemények ?
(Megj.: töredelmesen bevallom hogy ma ahogy láttam a visszaöntést, én is bedobtam 3 kisebb pakkot......majd olcsóbban visszaveszem....ha meg nem esik be, van még rv bőven :) )
Nem lett rossz a gyors, lehetett volna jobb is, ha a HM kitölti a keretszerződésben foglalt lehívásokat, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogja megtenni előbb utóbb. Főleg annak tudatában, amit a pár nappal ezelőtti cikkben olvashattunk ami be lett linkelve a fórumra!
Final!
Prdig errol fontos lenne tudni vmit, mert a tetemes cash-bol jol vevasaroltak abba titokzatos tarsasagba.
Ha lenne vmi fejlemeny az tudna mozgatni!!!!
Itt is van:
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
A PANNON-FLAX NyRt. érdekeltségében történt befektetésrl
A PANNON-FLAX NyRt. Igazgatósága tájékoztatja a részvényeseit és a nyilvánosságot,
hogy leányvállalata a Dawnmount Hungary Kereskedelmi Kft. részvények jegyzésével és
névértéken történt átvételével 31%-os részesedést szerzett az Egyesült Arab Emírségekben
bejegyzett, régiós befektetések céljára alakult, összesen 8.345.000 EUR alaptkéj
Estethmarat Alshark Alawsat Ltd.-ben, amelynek igazgatóságába egy tagot delegált.
Gyr, 2009. március 23.
PANNON-FLAX NyRt.
Igazgatóság
Gyerekek!!
Lehet,hogy csak en maradtam le valamikor!!!
Tudni lehet a szaudi 900millás befektetésről valamit???
K.rva nagy a csond rola???
Eljatszottak ezek vagy miii???
A honvédség kicsit spúr, de talán belátják, hogy kell a ruha, különben befagy a popsijuk. USA meg már készül a kóreai invázióra a rendelések alapján .-)
Pannonflax