nézve a tavaly szeptemberi 400-700 Ft-os rallit, olvasgattam a hozzászólásaitokat. páran szépen kerestetek, gratula! viszont hírt nem találtam, sima speka játék volt? vagy volt valami alapja? elképzelhető, hogy megint lesz egy kis őszi ralli? :)
A Flaxnak a pályaudvartól nem messze van egy nagy területű ingatlana, szvsz semmi köze a cikkben leírtakhoz..
Vételi minden napon tele 450-alatt, eladási szinte üres 500-ig. Tehát a kérdés mikor ugrik.
Új gazdaságpolitika egyik alapeleme: Hazai cégekkel gyártatni, a kormányzati kiadásokat úgy irányítani, hogy az a magyar gazdaságot "hajtsa"! NYILATKOZAT: A romokban heverő magyar honvédelem megerősítése és jó hírnevéhez méltó tisztelet visszaállítás!
Új ruhába öltözik a magyar honvédelem, a magyar rendőrség és a magyar tűzoltóság is!
A kérdés az, hogy ki gyártja majd a töménytelen mennyiségű új ruhát? Ki mit gondol ki gyártja majd??? Na és az milyen hatással van az árfolyamra??? üdv:stabilitas.com
10 kontit kotottek tegnap hataridon de a nyitott mennyiseg maradt. aki vette sem kototte hosszabbra. aki regota tartja az adta (erste), aki vette (concorde, equilor) is szeptemberi hataridore kototte. forgalom no, veteli erdeklodes megnott 450 korul, rovid tavon varhato + elmozdulas.
Úgy látom valaki megunta tartogatni a szeptemberi lejáratú határidős poziját és 450-nél kiszórja.
Mivel 30 kontraktus volt nyitva, még 20000 darab körüli mennyiség kiszórásra vár. Sztem aki beáll venni 450-re az megkapja. Aztán lehet, hogy ha szorul a hurok, akkor 400-ig is lemegy...
Előkapartam a topikot a 8. oldalról, mivel nagy nap ez a mai, mert végre vettek, nem pedig adtak, vagyis húztak egy 2K csíkot.
Biztosra veszem, hogy aki itt pénzt tesz bele, az busásan jól fog járni, persze az időtáv a kérdés..
Pannonflax