Mindjárt kitör és lehet 600-ig meg sem áll. Egyre erősebb a vételi oldal.
Törölt felhasználó2009. 04. 16. 11:31
Ez is olyan spekipapír, mint a Humet, csak kisebb forgalommal. Ezért ha egyszer rámozdulnak, nagyott tud ugrani. Most éppen kitörni készül a dupaaljból, 450 felett 20-30%-ot mehet rövidesen
Nem azt mondtam, hogy nem mehet, de amíg a MOL ment 25%-ot, az OTP 100%-ot, az MTEL 20%-ot (minimális kockázattal és majdani osztalékkal) a piac egésze 25%-ot, addig a Flax alig mozdult. És nincs ebben semmi meglepő, így viselkedik a piac egy bear lokális, vagy abszolút mélypontja után.
Hy! Már rég nem a lenszövőről van itt szó.Sztori pedig van ez az ár pedig még ilyen válságos időkben is nevetséges.Valaki vagy valakik szépen gyüjtőgetik és várnak a megfelelő időre,mert azt midenki tudja ,hogy a 400 volt az alja!
Én tényleg nem értem. Egy bear piacon miért van nektek egy régóta jó esetben 0 körül, rossz esetben veszteséges lenszövő cégbe tenni a pénzeteket? Miért? Tényleg nem értem. 1 érvet mondjon valaki.
Majd ha elmúlik a globál válság...majd ha javul a hazai helyzet...majd ha megvolt nem a fordulat, hanem a bullózódás első hulláma...és ha már a nagyok + értékes fundájú cégek eleget mentek...majd utána jönnek a kisebbek...és majd ha mindez teljesült, na majd akkor indul meg a végén a szutyok. Addig semmi nincs, ill. egyedi speki sztorik húzhatják fel az árat (ilyen jelenleg nincs a Flaxban).
Ez érdekes! Vicc hogy nem jelentenek be egy ilyen hírt sehol. A múltkori ár 600Ft volt, ha a mostani is annyi, akkor pattannia kéne innen jócskán!
Törölt felhasználó2009. 04. 15. 17:41
A közleményben a High Tech részesedése már 11,79 % 263.300 db részvény eszerint már lehívták a vételi lehetőséget. Hol a tulajdonodi változásról szoló közlemény ?
szerinted ha én nem tartanám 1200-ről, akkor ilyen lenne a grafikonja??
Legalább egy darab hirtelen 10%-os emelkedést kellett volna , hogy láss benne...
Tartom...Temessék mellém, mint a GLOBUS részvényt...
Nevetséges, hogy erről a befektetésről nem írt más portál csak a TF. A Flax részéről is lehetne bővebb az információ! Amúgy ez szvsz igen pozitív lépés, mikor fektessenek be ha nem ilyen körülmények között!
A cégről a google nem talál semmit, csak a Pflax bejelentés szövegét. (ki részesedik még, melyik régióba fektet, arab vagy közép-kelet európa, azon belül mibe, a neve alapján talán ingatlan?)
High techbe is betoltak egy csomó pénzt, arról sincs egy szó sem azóta sem.
Szóval akár jó is lehet, de azért egy ötsoros közleménynél több kellene. Talán majd a kgy-n. (egy napon lesz a pflax meg a freesoft kgy.)
A PANNON-FLAX NyRt. Igazgatósága tájékoztatja a részvényeseit és a nyilvánosságot, hogy leányvállalata a Dawnmount Hungary Kereskedelmi Kft. részvények jegyzésével és névértéken történt átvételével 31%-os részesedést szerzett az Egyesült Arab Emírségekben bejegyzett, régiós befektetések céljára alakult, összesen 8.345.000 EUR alaptőkéjű Estethmarat Alshark Alawsat Ltd.-ben, amelynek igazgatóságába egy tagot delegált.
Pannonflax