A cikket végig olvasva simán benne van a bennfentes kereskedés az MKB asszisztálásával! A bukta előtt nemsokkal egy 320 ft os célár bemondása a papírok kiszórására volt alkalmas!
Az köztudott,hogy csalás történt,maga M.B. is elismerte,hogy megvezette a befektetőket,a sok kitalált meg nem valósult projekttel.A befektetők pénzét eltüntették,a cikkből kiderül,hogy merre is lehet keresni.A nyomozástól is függ,hogy milyen eredménnyel fog zárulni.
mindenesetre Kósa Gábor "főszereplő" mindig jól jár! Ha valaki elő tudja varázsolni ? az egyik kommentemben írtam erről -az ISRV ZRT eredményességéről, amikor az Ottone milliárdos vesztességgel zárta az évet.
szia én nem teljesen értem, hogy időben is összehozható-e az OTTONE-os sikkasztásokkal amiket írsz. Mindenesetre ezek nem játékpénzek, ezt nehéz másból összespórolgatni. Lehet ezt a rendőrségre is el kéne juttatni hivatalosan! köszönöm
Opten szerint május 5. és július 6. között az Industrial Intelligence tulajdonosa 7 db angol cég lett, legtöbbnél az OTT-One körül felbukkant embereket találunk. 2020-ban az azt megelőző kb. zéró bevétel mellett egy kivételével valamennyi cégnél több millió fontos, ismeretlen – vélhetően tulajdonosi – forrásból származó összeg jelenik meg. 1. Bit Pyrite Ltd: Kósa Gábor (OTT-One ügyvezető): 10 millió GBP 2. Bitberg Ltd: Király Gábor (van egy Bitburg Kft. azonos címen az Industrial korábbi szombathelyi székhelyével): 1,5 millió GBP 3. Cyber Assaraci Ltd: Bacsányi Péter Pál (ugyanaz a szombathelyi székhely): 1,5 millió GBP 4. EMD Online Ltd: Mura-Pörzse Katalin: ide nem érkezett pénz 5. Kerner Consultant Ltd: Farkas Tibor: 1,5 millió GBP 6. Kubosoft Ltd: Bényi Kálmán: 1,5 millió GBP 7. LBT GS Ltd.: Molnár Gábor Ferenc: 1,5 millió GBP Tehát minimum 14,5 millió font ment ki.
OTTone